محمدابراهیم شکیبا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تاکنون بیش از یک هزار 100 مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت و 53 مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.
وی اظهار داشت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی، آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید شده است.
به گفته او، سامانه بهداشت 190 آماده دریافت شکایات مردمی می باشد و برنامه سلامت رمضان تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.