به گزارش ایرنا؛ شهرستان مرزی و زلزله زده ثلاث باباجانی هم اکنون فاقد بیمارستان است و تا زمان بهره برداری از بیمارستان دائمی آن که در حال ساخت می باشد، بیمارستان موقت فعالیت می کند.

**فعالیت 6 پزشک متخصص در بیمارستان موقت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشستی با فرماندار و ‌مسوولان شهرستان ثلاث باباجانی با بیان اینکه خداوند را شاکریم که اکنون شاهد بازگشایی بیمارستان موقت و‌ مجهز شهرستان ثلاث باباجانی هستیم، گفت: پس از راه اندازی بیمارستان موقت با امکانات بیمارستان سیار و‌ چادر، تصمیم گرفتیم با استفاده از کانکس این بیمارستان را راه اندازی کنیم و برای راه اندازی، تجهیزات بسیار مناسبی برای بیمارستان در نظر گرفته و تهیه کردیم.
محمودرضا مرادی اظهار داشت: در حالی که آوردن متخصص با توجه به شرایط موجود به شهرستان بسیار مشکل است، اما خوشبختانه اکنون 6 پزشک متخصص در شهرستان حضور داشته و به مردم شریف منطقه خدمت می کنند.
وی با بیان اینکه برای حضور متخصصان با رایزنی با معاون درمان وزارت بهداشت، حق ماندگاری مناسبی برای این عزیزان درنظر گرفته شده است، گفت: با تهیه کانکس های مناسب سعی کرده ایم تا حد توان امکانات لازم را در اختیار آنان قرار دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه همکاری و همراهی نماینده مردم منطقه، مدیران ارشد استان، فرماندار و ‌امام‌ جمعه در راه اندازی این بیمارستان را بسیار موثر دانست و گفت: ‌وظیفه خود می دانم از یکایک این عزیزان و تمام کسانی که در این راه تلاش کردند، تشکر کنم.

**بازگشایی بیمارستان کار بزرگ جهادی خادمان سلامت
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: برای احداث بیمارستان صحرایی ثلاث باباجانی 19 دستگاه کانکس ساندویچ پنل با ابعاد مختلف مجهز به سیستم های سرمایشی گرمایشی و تهویه مطبوع به مبلغ 13 میلیارد ریال خریداری شد.
فریبرز ایمانی اظهار داشت: برای هتلینگ بیمارستانی کانکس های فوق همچون امکانات رفاهی، یخچال، تلویزیون و سایر موارد مبلغ سه میلیارد ریال هزینه شد.
دکتر ایمانی با بیان اینکه بیمارستان صحرایی ثلاث باباجانی در فضایی به وسعت سه هزار مترمربع ایجاد شد، گفت: این مرکز دارای بخش‌ اورژانس مجهز به هشت تخت بستری، اتاق عمل شامل واحد اسکراب، 2 تخت عمل و یک تخت ریکاوری، جراحی زنان با چهار تخت بستری، جراحی مردان با چهار تخت بستری، اطفال با 2 تخت بستری و یک تخت ویژه نوزاد و بخش زایمان با یک تخت و 2 تخت بستری است.
وی همچنین اضافه کرد: واحدهای پاراکلینیکی بیمارستان شامل آزمایشگاه ، بانک خون ، داروخانه ، رادیولوژی و کلینیک تخصصی نیز دارای چهار اتاق پزشک و یک اتاق سونوگرافی است.
به گفته وی، واحدهای پشتیبانی این مرکز شامل پذیرش، ترخیص، نگهبانی و واحد استرلیزاسیون، واحد امحاء زباله مجهز به سیستم امحای پسماند عفونی، انبار تجهیزات پزشکی و دارویی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه در محوطه این بیمارستان نسبت به استقرار 6 کانکس کاملاً مجهز به امکانات رفاهی برای اسکان پزشکان، پارکینگ و فضای سبز و سرویس‌های بهداشتی مجزا به تفکیک زن و مرد اقدام شده از تجهیز این مرکز به دیزل ژنراتور برای استفاده در موارد ضروری نیز خبر داد.
ایمانی با اشاره به راه اندازی سیستم اچ آی اس بیمارستانی در این مرکز گفت: یک دستگاه‌ سونوگرافی مدرن با سه پروب و 200 قلم تجهیزات بیمارستانی خریداری و نصب شده است.
به گفته وی، با احتساب سه میلیارد ریال تجهیزات اهدایی خیران مبلغ 18 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی در این بیمارستان به کار گرفته شده است.

**بیمارستان سه بخش فعال دارد
همچنین معاون درمان دانشگاه نیز با بیان اینکه این بیمارستان دارای سه بخش شامل اطفال، جراحی مردان و بخش اورژانس می باشد، گفت: بیمارستان موقت ثلاث باباجانی با 6 متخصص شامل 2 متخصص زنان، یک جراح عمومی، یک متخصص اطفال، یک متخصص بیهوشی، یک روانپزشک، 2 نفر پزشک عمومی اورژانس و45 نفر پرسنل فعالیت می کند.
وی اظهار داشت: کلینیک بیمارستان در روز حدود 100 بیمار را پذیرش می کند و 2 اتاق عمل فعال روزانه بیماران را تحت عمل جراحی قرار می دهند.

**نصب یک دستگاه سونوگرافی مدرن در بیمارستان
معاون غذا و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با بیان اینکه 15میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای بیمارستان موقت ثلاث باباجانی تهیه و نصب شده است، گفت: یک‌ دستگاه سونوگرافی سه پروبه مدرن از جمله تجهیزات مستقر شده در این شهرستان است.
قباد محمدی اظهار داشت: تمام داروهای مورد نیاز بیمارستان و تخصص های موجود، تهیه و ‌در اختیار داروخانه بیمارستان قرار داده شده است.
وی گفت: کارشناسان تجهیزات پزشکی تلاش زیادی برای راه اندازی تجهیزات بیمارستان به خرج داده اند و‌ به طور مستمر از کارکرد این امکانات پزشکی مراقبت می کنند.

**ایجاد بیمارستان موقت کار ماندگاری است
فرماندار ثلاث باباجانی نیز با بیان اینکه فعالیت بیمارستان در ثلاث باباجانی و حضور پزشکان متخصص یک کار بی نظیر و ‌ارزنده برای شهرستان است گفت: کار ماندگار و بی منت دانشگاه در ثلاث را می ستاییم.
صادق خدادادی اظهار داشت: من روزهای سختی و‌ کمبود امکانات را در این شهرستان که یک پزشک عمومی هم نداشت، دیده ام و اکنون بسیار خوشحالم ‌که چنین امکاناتی در این منطقه دور از مرکز و ‌محروم فراهم شده است.
وی بیان کرد: مردم منطقه اقدام های حوزه سلامت را در شهرستان ثلاث باباجانی که با ایثار دست اندرکاران بهداشتی، درمانی ، توسعه ای و تجهیزاتی میسر شده است، قدر می دانند.
شهرستان کوهستانی و مرزی ثلاث باباجانی در 136 کیلومتری غرب استان کرمانشاه واقع شده که با 40 هزار نفر جمعیت دارای 2 بخش ازگله و مرکزی و 198 روستاست.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.