امید قادری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با تاکید براینکه همه خروجی رویدادهای ما باید در راستای جذب گردشگر باشد، گفت: درصددیم تا ماهانه حداقل یک مورد از این رویدادها در تقویم تاریخی و فرهنگی ثبت شود که این حوزه، برگزاری جشنواره های مختلف در منطقه خاص را نیز در بر می گیرد.
قادری ادامه داد: پس از همکاری با دیگر دستگاه ها، رویدادهای این تقویم در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استانداری مصوب می شود تا دستگاه ها برنامه های خود را براساس یک تقویم واحد تنظیم کرده و به سمت جلو حرکت کنند.
این مسئول با بیان اینکه این اقدام تاکنون در هیچ استانی انجام نشده است، اضافه کرد: با کمک استاندار کرمانشاه از سال آینده محور توسعه استان برپایه گردشگری قرار می گیرد و بزودی سرمایه گذاری خارجی در حوزه گردشگری خواهیم داشت.
قادری با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی در همه حوزه ها بی شمار است، اظهار داشت: عدالت اجتماعی در مناطق محروم و دورافتاده یکی از همین دستاوردها است، قبل از انقلاب، سازمان منسجمی برای رسیدگی به میراث فرهنگی وجود نداشت و بیشتر به انجمن های علمی که به کاوش های باستانی می پرداختند ختم می شد.
وی یادآور شد، همچنین قبل از انقلاب تنها 60 اثر ملی ثبت شده وجود داشت ولی اکنون بیش از چهار هزار و 200 اثر شناسایی شده در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 196 مورد ثبت ملی شده است که اقدام بسیار بزرگی است.

** بازدید 12هزار گردشگر خارجی از استان
قادری از وجود بیش از 12 هزار صنعتگر صنایع دستی در استان خبر داد و افزود: در سال گذشته هشت میلیون دلار فروش صنایع دستی داشتیم که درصدد ثبت جهانی برخی از این صنایع دستی هستیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته نزدیک به 12 هزار گردشگر خارجی از استان بازدید کرده اند، ادامه داد: در 9 ماه سپری شده از سال جاری نیز بیش از هشت هزار گردشگر از استان دیدن کرده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه از مرمت 32 هزار مترمربعی بازار سنتی کرمانشاه که به میزان 70 درصد است خبر داد و از آن به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای بزرگ انقلاب یاد کرد.
7460/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.