نیلوفر حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یُد یک ماده مغذی مورد نیاز برای بدن است که باید به طور روزانه مصرف شود.
وی با بیان اینکه منابع غذایی حاوی یُد بسیار محدود می باشد، گفت: مصرف نمک تصفیه شده یُددار به منظور جلوگیری از عوارض کمبود یُد مانند گواتر، سقط و مرده زایی در زنان باردار، عقب ماندگی های های ذهنی و جسمی در نوزادان و کم کاری تیروئید و گواتر در بزرگسالان ضروری است.
او اظهار داشت که حتی در مناطقی که کمبود یُد دارند، دانش آموزان دچار افت تحصیلی و کاهش قدرت یادگیری می شوند.
وی اضافه کرد: بنابراین بهترین راه پیشگیری از عوارض متعدد کمبود یُد استفاده از نمک تصفیه شده یُددار است.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: خرید نمک هایی که به صورت فله ای و در بسته بندی های غیراستاندارد هستند تقلبی بوده و از خرید آنها خودداری نمایید و از فروشندگان نیز تقاضا می شود از عرضه و فروش این نوع نمک های تقلبی جدا خودداری نمایند.
حیدری همچنین توصیه کرد که در هنگام خرید نمک همواره به وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت بر روی بسته بندی نمک ها باید توجه شود و همچنین دقت کنید که عبارت «نمک تصفیه شده ید دار» بر روی بسته بندی نمک درج شده باشد و از خرید هر گونه نمک با عنوان نمک دریا که یُد کافی ندارد و نیز تصفیه نشده است، خودداری نمایید.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.