به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مرحله از اجرای طرح تکاپو در استان کردستان هفت مرکز رشد فناوری با 50 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده تجهیز شدند تا زمینه ساز ایجاد 300 شغل در حوزه ICT را فراهم کنند.
استاندار کردستان در آیین آغاز اجرای این طرح با بیان اینکه انتظار می رود سرعت بیشتری در اجرای طرح از سوی دستگاه های اجرایی داده شود، گفت: طرح تکاپو برای ساماندهی فعالیت های دانش آموختگان رشته های فناوری اطلاعات در نظر گرفته شده است.
بهمن مرادنیا اظهار داشت: در مرحله اول این طرح 300 فرصت اشتغال برای دانش آموختگان رشته های مرتبط توسط واحدهای فن آوری ساماندهی می شود که این واحدها به منظور استفاده از توان بخش خصوص با حمایت دولت ایجاد شده اند.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات کردستان نیز در این آیین با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت استان از 16.3 درصد سال92 هم اکنون به 71.7 درصد رسیده است، گفت: این میزان 4.3 برابر رشد داشته و تعداد کاربران اینترنت پرسرعت از 247 هزار در ابتدای دولت یازدهم به یک میلیون و 139 هزار نفر در سال جاری رسیده است.
فردین سعیدی اظهار داشت: پهنای باند اینترنت در این مدت از 6.3 گیگابایت به 78 گیگابایت افزایش یافته که تمام این افزایش ها در کنار تعداد دانش آموختگان رشته های فنآوری زمینه مناسبی برای توسعه اشتغال در رشته های فن آورانه است.
وی با اشاره به آغاز اجرای مرحله اول طرح تکاپو در حوزه کسب و کارهای فن آورانه در کردستان افزود: وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشارکت پارک علم و فناوری اقدام به اجرای این طرح کرده است.
سعیدی اضافه کرد: در راستای حمایت از ایجاد این طرح ها اقدام به تجهیز هفت نهاد کرده ایم که برای آن 50 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که در مرحله اول 15 میلیارد آن هزینه شده است.
وی یادآور شد: بقیه اعتبارهای تخصیص یافته نیز در سه مرحله برای تجهیز هفت واحد فناوری که فعالیت های خود را در این مرحله آغاز کرده اند، هزینه می شود.
رئیس پارک علم و فن آوری استان کردستان هم در این آیین تاکید کرد: در مرحله اول این طرح استانداری، اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات، کار، تعاون و رفاه اجتماعی، مدیریت و برنامه ریزی استان با هم همکاری دارند.
خالد سعیدی افزود: 300 شغل این مرحله توسط هفت واحد فناوری در قالب 10 شرکت با گروه های متعدد سه تا پنج نفری ایجاد می شود.
وی اضافه کرد: این شرکت ها بومی بوده و اکنون 2 مورد از این شرکت ها در حوزه بین المللی و پنج شرکت نیز در حوزه ملی به تولید محتوا و نرم افزارها مشغول فعالیت هستند.
سعیدی با بیان اینکه پارک فناوری بدنبال ایجاد زمینه های اشتغال در بستر جامعه است، افزود: از ابتدای آغاز فعالیت این پارک از سال 1392 تاکنون 115 واحد فن آور با حمایت این پارک شروع بکار کرده و در آن 687 نفر نیز توانسته اند مشغول بکار شوند.
به گزارش ایرنا، اجرای طرح توسعه کسب و کار اشتغال پایدار( تکاپو) در 10 استان در رسته فعالیت های فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی، پوشاک و گردشگری، اجرای آزمایشی طرح کارورزی در هفت استان، تعیین رسته فعالیت های دارای اولویت ایجاد اشتغال در تمام استان های کشور از جمله برنامه های توسعه اشتغال در کشور است.
ایران در سال 2020 میلادی (1400 – 1399 شمسی) در آمد 100 هزار میلیارد تومان تجارت ICT (فناوری اطلاعات و ارتباطات) را هدف گذاری کرده و استان کردستان نیز در قالب طرح تکاپو بدنبال کسب 2 درصدی از این چشم انداز است.
دولت با طرح تکاپو (توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) در محورهای مختلف با استفاده از ظرفیت های بومی کشور و بکارگیری تجارب سازمان های بین المللی، به دنبال ارائه برنامه منسجمی برای ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
گردشگری، IT و ICT و توریسم سلامت از جمله رسته های مختلف طرح تکاپو برای توسعه سیستم کسب و کار معطوف به اشتغال پایدار بوده و استان کردستان از بهمن 1394 به عنوان الگوی کشوری در رسته ICT انتخاب شده است.
دولت با طرح تکاپو در کردستان بدنبال ایجاد زیرساخت ها و فراهم آوری سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ایجاد 6 هزار شغل مستقیم و بیش از 18 هزار شغل غیر مستقیم در بخش های IT و ICT است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.