به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ عشایری روز پنجشنبه در آیین آغاز اجرای پنج طرح بازآفرینی شهری در سنندج اظهار داشت: برای اجرای این طرح ها حدود یک هزار و 500 میلیارد ریال ار محل اعتبارات طرح بازآفرینی شهری کشور هزینه می شود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح بازآفرینی شهری طرحی مشارکتی است، افزود: برابر این میزان طرح، پروژه هایی نیز از سوی شهرداری ها، دستگاه ها اجرایی و نهادهای عمومی دیگر در مناطق ناکارآمد، نواحی منفصل شهری و بافت فرسوده شهرهای کشور در حال اجرا است.
عشایری تاکید کرد: سالانه 250 هزار میلیارد ریال برای اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری هزینه می شود که 100 هزار میلیارد ریال از این میزان اعتبار از سوی بخش خصوصی، 70 هزار میلیارد ریال از سوی شهرداری ها و 80 هزار میلیارد ریال نیز از سوی دولت تامین می شود.
به گزارش ایرنا، همزمان با سفر عشایری معاون وزیر راه و شهرسازی به کردستان عملیات اجرای پنج طرح باز آفرینی شهری شامل اجرای پیاده راه محله آغه زمان به طول 120 متر، بهسازی معابر فرجه به تعداد 15 کوچه و تقتقان، تکمیل کمربندی غربی (ورودی به ناحیه منفصل شهری حسن آباد به طول یک هزار و 350 متر) و خیابان ماموستا هیمن به طول یک هزار و 100 متر واقع در حسن آباد این شهر آغاز شد.
برای اجرای این طرح ها حدود 99 میلیارد 250 میلیون ریال اعتبار از محل منابع اجرای طرح باز آفرینی شهری هزینه می شود.
49 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فاز سوم کمربندی آبیدر سنندج، 12 میلیارد و 500 میلیون ریال برای طرح احداث خیابان ماموستا هیمن، 14 میلیارد ریال برای طرح بهسازی 15 معبر محله تقتقان، یک میلیارد و 700 میلیون ریال برای بهسازی معابر فرجه و 18 میلیارد ریال برای ساماندهی پیاده راه محله آغه زمان در نظر گرفته شده است.
علاوه بر طرح هایی که امروز آغاز شد، 12 طرح دیگر نیز در قالب بازآفرینی بافت مناطق شهری در محله شهرهای سنندج، قروه، مریوان و سقز با 124 میلیارد و 105 میلیون ریال در حال اجرا است.
هم اکنون 30 درصد جمعیت شهری کشور شامل 19 میلیون نفر از 56 میلیون نفر جمعیت شهری در مناطق و محلاتی با بافت فرسوده، تاریخی و ناکارآمد زندگی می کنند و این میزان در استان کردستان حدود 50 درصد از جمعیت یک میلیون و 600 هزار نفری است.
نایسر، ننله، حسن آباد، تقتقان و فرجه در سنندج، شهرک امام خمینی (ره)، محله قلعه و محله تازه آباد در سقز و محله تفینی در مریوان از جمله مناطق استان است که در قالب طرح بازآفرینی شهری ساماندهی می شوند.
در استان کردستان می توان از سنندج و مریوان به عنوان 2 شهری که بیشترین میزان حاشیه نشینی را دارند، نام برد اگر چه در دیگر شهرهای استان هم این پدیده در حال افزایش است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.