به گزارش ایرنا، نخستین همایش کشوری آموزش مطالعات اجتماعی روز سه شنبه با حضور جمع زیادی از اساتید، پژوهشگران، معلمان و دانشجویان در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان و دانش آموزان با مباحث اجتماعی در دانشگاه فرهنگیان کردستان پردیس شهید مدرس برگزار شد.
یحیی معروفی در این همایش گفت: این همایش یک تقسیم کار ملی است و اغلب استان های کشور در حوزه دانش تربیتی و محتوایی همایش های مختلفی را با عناوین مختلف برگزار کرده اند.
وی اظهار کرد: اگر این آموزش ها با روش های موثر و جذاب به دانش آموزان ارائه شود می تواند اثری ماندگاربرای زندگی فردی و اجتماعی دوران بزرگسالی باشد.
معروفی تاکید کرد: تربیت اجتماعی به معنای پرورش دانش ها، نگرش ها و مهارت های مورد نیاز برای زندگی اجتماعی است و نسبت به سایر اهداف آموزش عمومی دارای نوعی اولویت و تقدم اخلاقی است.
به گفته وی، تربیت اجتماعی، دانش آموزان و شهروندان را برای مشارکت فعالانه در فرآیند سازگاری، اصلاح، بازسازی و بهبود آگاهانه جامعه خویش آماده می سازد.
دبیر علمی نخستین همایش کشوری آموزش مطالعات اجتماعی نیز به محورهای این همایش اشاره کرد و گفت: تاریخ، فلسفه و ماهیت علم در آموزش مطالعات اجتماعی، ارزشیابی در آموزش مطالعات اجتماعی، نقش زبان در آموزش مطالعات اجتماعی و الگوهای جهانی برای آموزش محتوا از جمله این محورها است.
رشید احمدرش با بیان اینکه 85 مقاله در محورهای مورد نظر به دبیرخانه همایش ارسال شد، افزود: پس از داوری مقالات 56 مقاله مورد پذیرش واقع شد که 9 مورد آن در این همایش بصورت سخنرانی و 46 مورد نیز بصورت پوستر ارائه شده است.
وی گفت: جامعه شناسی رشته وسیعی از علوم اجتماعی است که در مورد ساختار جامعه، گروه ها، نهادها و فرهنگ ها بحث می کند.
دبیر علمی همایش یادآور شد: در برنامه درسی مطالعات اجتماعی، ایده ها و مفاهیمی نظیر خانواده،طبقات اجتماعی، ارزش ها، هنجارها و نحوه کنترل اجتماعی که برگرفته از جامعه شناسی است، مورد مطالعه قرار می گیرد.
احمدرش با بیان اینکه در آموزش های ما به دروس علوم انسانی بهای آنچنانی داده نشده است، ابراز امیدواری کرد از رهگذر دستاوردهای این همایش شاهد افزایش کیفیت و توجه بیشتر به آموزش علوم اجتماعی در گسترده نظام تعلیم و تربیت کشور باشیم.
در این همایش چهار پنل تخصصی با موضوعات مختلف آموزش مطالعات اجتماعی توسط جمعی از پژوهشگران و اساتید دانشگاه های کشور برگزار شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه فرهنگیان کردستان دارای 2 پردیس خواهران و برادران است و هم اکنون 2هزار و 100دانشجو در 13 رشته تحصیلی و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در این 2 مرکز مشغول به تحصیل هستند.
هم اکنون 21 هیات علمی موظف در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند.
دانشگاه فرهنگیان دارای سابقه تاریخی بیش از 100سال است اما با این عنوان از سال 90شروع به فعالیت کرده و ماموریت تربیت، تامین و بهسازی نیروی انسانی در اموزش و پرورش به این دانشگاه واگذار شده است.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.