معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هدف از برنامه سلامت نوروزی، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه به ویژه مسافران نوروزی، کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی است.
فرزام بیدارپور افزود: در این برنامه نظارت بر همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله فروشگاه های مواد غذایی به صورت کلی و جزئی، قصابی ها، ساندویچی ها، مسافر خانه ها، هتل ها، زیارتگاه ها، رستوران ها، اماکن متفرقه و نظارت بر سامانه آبرسانی در اولویت قرار دارد.
وی اضافه کرد: نظارت و کنترل بهداشت مواد غذایی اماکن حساس با اولویت مواد حساس در دستور کار اکیپ بازرسی معاونت بهداشتی قرار گرفته است.
بیدارپور گفت: 26 اکیپ بازرسی و 52 بازرس طرح نظارت نوروزی را در شهرستان های استان اجرا می کنند.
وی با بیان اینکه تعداد پرسنل فعال در اکیپ های نظارتی در سنندج 6 نفر و در شهرستان های تابعه 170 نفر است اضافه کرد: با همت بازرسان بهداشت محیط مجهز به تجهیزات، پرتابل سنجش، نمونه برداری از آب و مواد غذایی انجام می گیرد.
بیدارپور گفت: این طرح از ساعت هشت صبح تا 10 شب در دانشگاه علوم پزشکی کردستان اجرا می شود.
وی اظهار کرد: سامانه معاونت بهداشتی 190 به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و رسیدگی به شکایات شهروندان است.
طرح نظارت نوروزی از ابتدای اسفند سال جاری آغاز شده و تا 15 فروردین سال 96 ادامه دارد.
7352/ 3020
**خبرنگار: شیوا اردلان منش/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
** آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.