به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری کردستان؛ در جلسه ای که به منظور بررسی شاخص های ایمنی محصولات و با حضور مدیران دستگاه های ذیربط برگزار شد، نتایج بررسی های دقیق علمی و آزمایشگاهی معاونت غذا و داروی علوم پزشکی استان در این خصوص، مورد بررسی قرار گرفت.
حسین فیروزی معاون استانار کردستان در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از اینکه نتایج این بررسی ها نشان دهنده سلامت و ایمنی محصولات باغی و زراعی تولید شده در کردستان است، خاطرنشان کرد: جا دارد از کشاورزان آگاه و تلاشگر استان قدردانی کنیم.
وی در این خصوص افزود: لازم است کشاورزان را به رعایت استانداردهای تولید بهتر و مناسب تر محصولات ارگانیک ترغیب و تشویق کنیم و از آنها بخواهیم کماکان از سموم غیر شیمیایی و کم خطر استفاده کنند و مصرف کودهای شیمیایی را در حداقل ممکن نگه دارند.
فیروزی در ادامه از مجموعه جهاد کشاورزی استان خواست در راستای تداوم آموزش ها و ترویج اطلاعات در این زمینه و نیز حساس سازی تولید کنندگان همچنان جدیت و اهتمام داشته باشند.
معاون استاندار همچنین خواستار اهتمام صدا و سیما، مطبوعات و علوم پزشکی استان نسبت به حساس سازی و ترغیب عرضه کنندگان و مصرف کنندگان به استفاده از محصولات ارگانیک شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امروزه استفاده بی رویه از سموم شیمیایی دفع آفات نباتی و استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی موجب تجمع مواد مضر از جمله سموم، نیترات و فلزات سنگین در دانه ها و میوه ها خواهد شد که این امر ایمنی محصولات کشاورزی را به مخاطره می اندازد و مصرف آنها برای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان مضر است.
فیروزی در پایان با یادآوری کیفیت بالای محصولات باغی و زراعی تولید شده در کردستان نسبت به محصولات سایر استان های کشور، خرید و مصرف تولیدات داخل استان را به هم استانی ها توصیه کرد.
1904
خبرنگار و انتشار دهنده: مسعود احمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.