سینا چاره جو روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال جاری 34 میلیارد و 790 میلیون ریال پروژه تعریف شده که در حال حاضر 27 میلیارد و 100 میلیون ریال آن به بهره برداری رسیده و مابقی هم در دست اجرا است.
وی افزود: بحث معارض و مشخص نبودن مالک از مشکلاتی است که بر سر اجرای پروژه ها و تک خوانی کردن کنتورهای برق در روستاها داریم است و از لحاظ حقوقی اجرای پروژه ها را به تاخیر انداخته است.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان دیواندره گفت: وصول مطالبات در شهرستان وضعیت مطلوبی ندارد و از اول سال جاری تاکنون 81 درصد وصول شده است که از مردم درخواست داریم در این زمینه همکاری کنند هرچه وصول مطالبات بیشتر شود شرکت هم می تواند خدمات بهتری ارائه دهد.
چاره جو درباره فعالیت های سال 95 اظهار کرد: توسعه و بهبود روشنایی معابر، طرح های کاهش تلفات، اصلاح شبکه برق روستایی، تکخوانی کردن 26 روستا، تعویض کنتور الکترو مکانیکی، توسعه شهری و روستایی از جمله اقداماتی بوده که انجام شده است.
در سال 1335 شهرستان دیواندره از طریق موتور برق محلی که در اختیار شهرداری بوده، برق دار شده است و از سال 61 زیر نظر برق استان و از سال 63 به برق سراسری متصل شده است.
شرکت برق شهرستان دیواندره از طریق 2 پست فوق توزیع، 10 فیدر فشار متوسط و هزار کیلومتر خطوط هوایی به مردم خدمات ارائه می دهد.
در شهرستان دیواندره 2 شهر و 187 روستا با پوشش 100 درصدی با استفاده از 700 پست هوایی و 28 هزار اشتراک به شبکه سراسری برق متصل وازان استفاده می نمایند.
7353/1904
خبرنگار: منصور محمدی/انتشار دهنده: مسعود احمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.