لیلا آژیر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در سال های گذشته نیز به شیوه های مختلف در استان اجرا شده بود اما امسال با روش هایی دیگر و به صورت جدی تر مورد توجه قرار می گیرد.
وی افزود: اجرای این طرح که از اول امسال در استان کلید خورده در 2 فاز برنامه ریزی شده که فاز اول آن آگاهسازی بانوان است چون در این موضوع با زنانی برخورد می کنیم که خشونت پذیر بوده و این رفتار را به عنوان یک واقعیت و سبک رفتاری پذیرفته اند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان اضافه کرد: در این طرح علاوه بر اینکه جامعه مخاطب یعنی همان بانوان با حقوق خود آشنا می شوند به مردان نیز آموزش تغییر رفتار داده خواهد شد و تلاش می شود روحیه خشونت گری آنان کاهش یابد.
وی با بیان اینکه بسیاری از روانشناسان معتقدند این موضوع، مساله ای مردانه است و اگر قرار برکاهش آن باشد باید ابتدا بر روی آقایان کار شود، یادآور شد: امسال برای نخستین بار بحث خشونت علیه زنان وارد فضای اداری استان شده و کارگاه های آموزشی برای آقایان برگزار می شود.
آژیر با بیان اینکه هیچ آسیب اجتماعی بطور کامل حل نمی شود بلکه می تواند کاهش پیدا کند، گفت: خشونت علیه زنان نیز به عنوان یک آسیب می تواند با ارائه راهکارها، تغییر رفتارها و افزایش اطلاعات رفتار در جامعه کاهش یابد.
طرح کاهش و پیشگیری از خشونت علیه زنان و خانواده توسط دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و با همکاری سازمان های مردم نهاد دراستان با اولویت سکونت های غیر رسمی و حاشیه شهرها اجرا می شود.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.