رحیم صدیقی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیامد این امواج ابری و مه آلود شدن هوا، بارش باران و برف همراه با وزش باد گاهی شدید است.
وی افزود: پتانسیل بارش در نواحی غربی و تا حدودی جنوبی استان شامل بانه، مریوان و سروآباد، منطقه اورامان، سنندج و کامیاران نسبت به نواحی دیگر بیشتر است و پیش بینی می شود که نوار غربی استان در مجموع بارش بیشتر از 60 میلیمتر را داشته باشد.
وی اضافه کرد: بیشترین فعالیت موج اول بارشی از عصر و اوایل شب پنجشنبه تا صبح جمعه و برای موج دوم در روزهای یکشنبه 26 و دوشنبه 27 اسفند است.
مدیرکل هواشناسی کردستان گفت: با توجه به مقدار بارش ها، در برخی نقاط امکان آب گرفتگی معابر شهری و روستایی بصورت موقت وجود دارد و همراه با این سامانه های بارشی سرعت وزش باد قابل ملاحظه و گاهی شدید بیشتر از 15 متر بر ثانیه پیش بینی می شود.
وی افزود: با این امواج بارشی رخداد رعد وبرق و بارش تگرگ هم وجود دارد و در گردنه ها و جاده های مواصلاتی، کولاک و مه سبب لغزندگی، کاهش دید و اختلال در تردد می شود.
وی اضافه کرد: امکان سقوط بهمن در ارتفاعات و دامنه های برف گیر و در برخی نقاط ریزش کوه وجود دارد در روزهای پنجشنبه تا شنبه با توجه به تشکیل گرد و خاک برروی عراق و سوریه، بخشی از آن به استان منتقل و کیفیت هوا و دید را کاهش می دهد.
به گزارش ایرنا، نزولات جوی در سال زراعی جاری در این استان تا پایان بهمن به صورت میانگین 481 میلی متر بارندگی در این استان به ثبت رسیده که در مقایسه با 216 میلی متر مدت مشابه سال گذشته از 118 درصد رشد برخوردار است.
میزان بارندگی استان در مقایسه میانگین بلند مدت 30 ساله حدود 295 میلی متر برآورد شده که در این بخش نیز از رشد 57 درصدی برخوردار هستیم.
میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان در مجموعه آمار 30 ساله بیش از 540 میلی متر است که این مقدار 2 برابر میانگین کشوری است.
در سال زراعی 97 - 96 نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان کردستان به نسبت سال گذشته کاملا مثبت بود و به صورت میانگین 555 میلی متر بارندگی داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع و به پایان شهریور سال بعد ختم می شود.
3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.