به گزارش خبرنگار ایرنا، جمعی از فعالان آن دوره تلاش می کنند حرکتی هر چند کوچک برای برگرداندن اعتبار فوتبال سنندج و بطور کلی استان کردستان انجام دهند.
رئوف زارعی در کنار شاهین سلیمانی و رضا حنیفی، باشگاه توحید را که در گذشته موفق بود بار دیگر فعال کردند و امروز این باشگاه بعد از 2 ماه توانسته نزدیک به 130 نفر را جذب فوتبال پایه کنند.
این باشگاه در مدت کوتاه فعالیت خود توانسته تیم نوجوانان را نیز روانه لیگ برتر کند و برخی از نوآموزان این باشگاه در رویدادهای کشوری موفق بوده اند.
به عنوان مثال مبین مجیدی در رده سنی بالای 14 سال و در مسابقات روپایی کشور مقام دوم را بدست آورد که همه این نشانه ها حاکی از موفق بودن این باشگاه دست کم در آغاز فعالیت های خود است.
باشگاه توحید در اقدامی کم سابقه در استان کردستان امروز جمعه مراسمی برای پایان دوره مدرسه فوتبال تابستانی خود برگزار کرد و توانست فعالان پیشکسوت و کنونی فوتبال استان کردستان را در کنار نوآموزان دور هم جمع کند.
رئوف زارعی از پایه گذاران دور جدید باشگاه توحید در این مراسم گفت: در سال 83 اثری از بسیاری باشگاه هایی که در سال 72 در سنندج فعال بودند، نمانده و فوتبال کردستان کم رونق شد.
وی اظهار داشت: یکی از دغدغه های اصلی ورزشکاران و فعالان رشته فوتبال در کردستان در این 12 سال رکود، رونق دادن به فوتبال استان بود.
زارعی افزود: چاره را در این دیدیم که خود کار را شروع و خاطره باشگاه توحید را زنده کنیم چون اگر ما هم می نشستیم و کاری از پیش نمی بردیم شرایط فوتبال بر همین منوال می ماند.
وی با اشاره به اینکه خواستیم در کنار باشگاه های دیگر به رشد فوتبال استان کمک کنیم، یادآور شد: باشگاهی که تمام استانداردها و آیتم های باشگاهی را رعایت کند، نداریم و این به دلیل مشکلات مالی است.
زارعی با بیان اینکه نبود زمین بزرگترین مشکل ما است، اضافه کرد: به دلیل کمبود زمین از زمین چمن لشکر 28 کردستان استفاده می کنیم و 400 میلیون ریال برای این دوره در ارتباط با اجازه زمین هزینه کردیم.
این فعال رشته فوتبال با اشاره به مشکلات مالی و راهکار باشگاه توحید برای حل آنها گفت: افرادی را به عنوان سهامدار و حامی مالی به باشگاه دعوت کردیم و تلاش می کنیم در آینده از خانواده ها هم برای سهام دار شدن کمک بگیریم.
وی تاکید کرد: منیت و اینکه فقط نام یک نفر در باشگاه فوتبال مطرح باشد می تواند موجب عدم موفقیت باشگاه شود لذا با سهامی اداره کردن باشگاه سود و زیان تقسیم می شود.
پیشکسوت فوتبال کردستان هم در این آیین با اشاره به اینکه باشگاه ها برای سرپا ماندن و موفق بودن نیاز به حمایت مالی دارند، گفت: اگر امروز تیمی در لیگ برتر یا مسابقات مهم کشوری نداریم اما برخی بازیکنان در تیم های مختلف و داور از فوتبال کردستان در کشور شناخته شده هستند.
علی خشنودی اضافه کرد: سنندج مرکز استان کردستان زمین چمنی برای میزبانی مسابقات کشوری ندارد تا بازی های خانگی خود را در آن برگزار کند و هر بار مسابقات در زمین دستگاه و ارگان هایی همچون لشکر 28 کردستان برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان ورزشی استان باید پاسخگو باشند که در این زمینه چه می کنند، افزود: امروز وقت ترمیم زمین نیست و اکنون سنندج می بایست صاحب بیش از 10 زمین چمن می بود.
در پایان این مراسم از نونهالان و نوجوانان فعال در مدرسه فوتبال این باشگاه تجلیل شد. همچنین چند تن از پیشکسوتان فوتبال کردستان هم مورد تقدیر قرار گرفتند.
به نظر می رسد باشگاه توحید رویه ای متفاوت از دیگر باشگاه ها و آکادمی های فوتبال استان در پیش گرفته و تلاش می کند با این شیوه به شرایط و مشکلات دیگر باشگاه ها دچار نشود.
دعوت از پیشکسوتان جوان تر که توان همکاری و کمک دارند به این باشگاه و جمع کردن آنها تحت عنوان کانون پیشکسوتان در کنار بهره گیری از کمک های حامیان مالی و برنامه ریزی برای اداره باشگاه به صورت سهامی تنها برخی از این نشانه ها و تفاوت ها است.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.