به گزارش خبرنگار ایرنا، نیازعلی ابراهیمی پاک روز دوشنبه در جلسه هماهنگی اجرای روش شاخص عملکرد پرداخت بیمه در سنندج اظهار داشت: در این مدت همچنین به بخش باغبانی کشور 70 هزار میلیارد ریال خسارت وارد شده است.
وی با بیان اینکه 30 خطر همواره تولیدات کشاورزی را در جهان تهدید می کند، افزود: در سال های گذشته نیز بر اثر کمبود بارندگی و خشکسالی حدود 120 تا 150 هزار میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف حوزه کشاورزی وارد شده بود.
ابراهیمی پاک با اشاره به اینکه از مهر ماه سال گذشته تاکنون از 50 میلیون قطعه مرغ تخم گذار، 27 میلیون قطعه به بیماری آنفلوآنزا دچار شده و از چرخه مصرف خارج شدند، یادآور شد: 50 درصد تولید مرغ کشور از بین رفت.
وی با بیان اینکه از سال 63 قانون جدید بیمه محصولات کشاورزی تصویب شد، اضافه کرد: بر اساس این قانون دولت تنها 60 درصد خسارت محصولات کشاورزی را پرداخت می کند.
عضو هیات مدیره صندوق بیمه کشاورزی کشور اظهار داشت: در حال حاضر 90 محصول کشاورزی و 152 موضوع بیمه ای را در این بخش تحت پوشش بیمه قرار داده ایم.
ابراهیمی پاک خواستار تشویق کشاورزان به بیمه محصولات کشاورزی براساس روش جدید بیمه ای شد و گفت: از سال گذشته تاکنون سه هزار میلیارد ریال خسارت به مرغداری های کشور پرداخت شد تا کمکی برای این بخش برای جبران خسارت ها باشد.
وی شرایط اقلیمی کردستان را خاص توصیف کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان دیم است، می طلبد سطح بیشتری از این اراضی تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گیرد.
ابراهیمی پاک 2 مشکل اصلی مربوط به پرداخت بیمه را تاخیر در پرداخت و کافی نبودن میزان غرامت پرداختی اعلام کرد و افزود: نیاز است برای رفع این مشکلات به شکلی اساسی گام برداشته و دغدغه های کشاورزان برطرف شود.
مدیر امور بیمه ای صندوق بیمه کشاورزی هم با اشاره به اینکه هر سال بنا به ضرورت شاهد تحولاتی در پرداخت بیمه بوده ایم، اظهار داشت: هدف اصلی ما افزایش ضریب نفوذ بیمه و رضایت بیمه گذاران است و تنها راه برای دستیابی به این هدف تغییر در روش های پرداخت بیمه ای است.
حبیب الله پارسا از پرداخت بیمه کشاورزی به روش جدید خبر داد و یادآور شد: به دنبال برنامه ریزی ها و مطالعات صورت گرفته، امسال محصولات کشاورزی دیم براساس روش جدید شاخص عملکرد، بیمه می شود.
وی با بیان اینکه امسال این روش برای محصول گندم دیم اجرا می شود، تاکید کرد: هدف اصلی این روش، بیمه کردن محصول براساس عملکرد تولید گندم دیم در 5 سال گذشته است بطوریکه میانگین تولید گندم منطقه مورد نظر در بازه زمانی 5 سال گذشته مد نظر قرار گرفته و درصد پوشش بیمه براساس تولید در واحد سطح محاسبه می شود.
پارسا حُسن اصلی این روش را شفاف بودن مبلغ و میزان پرداختی خسارت و آگاهی بیمه گذار از میزان خسارتی است که دریافت می کند اعلام کرد و گفت: باید برای بیمه گذار مزایا و مشخصات روش جدید پرداخت بیمه کشاورزی را مشخص کرد که بی شک مورد استقبال آنان نیز قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، کردستان دارای یک میلیون و 220 هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل 896 هزار و 235 هکتار اراضی دیم حدود 88 درصد و 121 هزار اراضی آبی حدود 12 درصد است.
جمعیت بهره بردار کشاورزی کردستان دارای 115 هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود 2 میلیون و 400 هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که 320 هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی نیز مربوط به بخش زراعت است.
عمده محصول زراعی این استان مربوط به گندم با حدود 800 هزار تُن در سال است و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود 48 هزار تُن است.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.