عبدالمجید فدایی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در پی مشکوک شدن ماموران بهداشت محیط در بازرسی های هفته گذشته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، پس از استعلام از مراجع ذیربط، جعلی بودن علامت استاندارد روغن گل افسار مشخص شد.
وی همچنین از جمع آوری بیش از یکهزار و 400 لیتر از این روغن غیر بهداشتی از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خبر داد.
فدایی درباره مشخصات مکان تولید روغن گل افسار تصریح کرد: روغن های غیر استاندارد، فاقد مشخصات لازم بوده و بصورت زیرزمینی تولید می شود، اما برخی صاحبان مراکز عرضه مواد غذایی با وجود آموزش های مرکز بهداشت استان، بدون توجه به مشخصات و یا بدلیل ارزان قیمتی این مواد خوراکی اقدام به توزیع آن می کنند.
وی توصیه کرد: این روغن از سطح مراکز غذایی استان جمع آوری شده اما در صورت مشاهده شهروندان از مصرف آن خودداری کنند.
به گزارش ایرنا، هم اینک بیش از 10هزار مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
خبرنگار:شکوفه سلیمانی**انتشار: جهانبخش صفری
8125/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.