عبدالعلی ارژنگ روز سه‌شنبه در ستاد تنظیم بازار و هماهنگی امور تعزیرات حکومتی شهرستان شهرکرد تأکید کرد: سهمیه آرد واحدهای نانوایی باید براساس نیاز واقعی هر واحد توزیع شود.

وی افزود: بازنگری در سهمیه آرد واحدهای نانوایی شهرستان شهرکرد براساس نیاز واقعی هر واحد از قاچاق آرد جلوگیری می‌کند و کیفیت نان تولیدی را رونق می‌دهد.

ارژنگ تصریح کرد: برای افزایش نظارت‌ها و جلوگیری از کم‌فروشی یا گران‌فروشی گشت‌های مشترک بازرسی از واحدهای صنفی به خصوص نانوایان شدیدتر می‌شود.

وی یادآور شد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه واحدهای نانوایی با هدف ارتقای بهداشت و کیفیت نان اقدام لازم را در دستورکار قرار دهد.

به گزارش ایرنا، از مجموع افزون‌بر ۸۰۰ نانوایی فعال در چهارمحال و بختیاری حدود ۳۰۰ نانوایی در شهرستان شهرکرد خدمات‌رسانی می کند.

شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کم‌فروشی، گران‌فروشی، رعایت نکردن ساعت‌کاری، عرضه خارج از شبکه و جابجایی مشکوک آرد از طریق تلفن ۱۲۴ را گزارش دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.