به گزارش خبرگزاری رویترز در ۲۹ می (۸ خرداد)، رئیس بانک فدرال آلمان (Deutsche Bundesbank یا BBK) به بانک‌های مرکزی کشورهای دیگر درباره خطرات بالقوه به رسمیت شناختن ارزهای دیجیتال هشدار داد.

جنز ویدمان (Jens Weidmann)، رئیس بانک مرکزی آلمان (BBK) و عضو هیئت‌امنای بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS)، مدعی شده است که پذیرش «پول‌ دیجیتال» می‌تواند باعث بی‌ثبات شدن سیستم‌های مالی در دوران بحران‌های اقتصادی شود.

این اقتصاددان آلمانی اظهار داشت که دسترسی آسان به ارزهای دیجیتال باعث تسریع روند سقوط وام‌دهندگان (موسسات مالی) و ایجاد یک تغییر بنیادین در مدل کسب‌وکار بانک‌ها، حتی در یک وضعیت اقتصادی مطلوب، خواهد شد.

ویدمان همچنین مدعی شد که دسترسی آسان به این ارزها می‌تواند منتهی به افزایش نوسانات شود که روی ترازنامه‌های بانک‌های مرکزی تأثیر منفی خواهد داشت.

آلمان درباره پذیرش ارزهای دیجیتال هشدار داد

جنز ویدمان، رئیس بانک مرکزی آلمان

بانک فدرال آلمان بخشی از سیستم بانک‌های مرکزی اروپاست و به دلیل عظمت گذشته آن، مهم‌ترین قسمت این نهاد به شمار می‌رود. این بانک اولین بانک مرکزی ست که به استقلال کامل دست پیداکرده و نام بانک فدرال را، به دلیل این فرم مخصوص بانکداری مرکزی، به خود اختصاص داده است.

این مدل بانکداری فدرال (Bundesbank model) توسط بانک مرکزی اروپا هم به‌عنوان مدل پایه برای کل سیستم بانکداری اروپا، پذیرفته‌شده است.

بنا بر موارد فوق، اقدامات آلمان در ارزهای دیجیتال می‌تواند تاثیر بسیار عمیقی در رشد و آینده این صنعت بگذارد.

یکی از مقامات بانک مرکزی اروپا در دو هفته پیش علاوه بر اشاره به مزایای بانک مرکزی ارزهای دیجیتال (CBDCs)، در مورد خطرات آن‌ها هم هشدار داد. طبق گفته‌های او بانک مرکزی ارزهای دیجیتال می‌تواند نقش خود را در این میان به شکل بستری برای انتقال وجه، روشی برای پرداخت و ذخیره ارزش بازی کند. او همچنین افزود که پذیرش این ارزها می‌تواند باعث بالا رفتن سطح محرومیت دسترسی به سیستم‌های مالی شود.

[تعداد: 6    میانگین: 4.2/5]

دیدگاه تان را بنویسید