درپی ارتکاب قتل محمدعلی نجفی که منجر به کشته شدن همسر وی شد، برخی از چهره ها و فعالان سیاسی- اجتماعی به اتفاق رخ داده واکنش نشان دادند.

به گزارش جماران، صادق زیباکلام در همین خصوص نوشت:

قتل "میترا استاد" توسط همسرش محمدعلی نجفی شهردار پیشین و یکی از شاخص ترین چهره های اصلاح طلبان، یقینا تراژدی هولناک و غم انگیزی است.

بالطبع اصلاح طلبان سعی میکنند تا از هزینه سیاسی آن بکاهند.و در مقابل بسیاری از اصولگرایان تلاش خواهند نمود(همچنانکه شروع هم کرده اند) تا حد اکثر بهره برداری سیاسی را از این ماجری بنمایند.

اما ای کاش آنان که صف بسته اند تا از نابودی دو انسان،یکی فیزیکی و دیگری بصورت فروریزی شخصیتی روحی روانی اش،حداکثر بهره برداری سیاسی را بنمایند متوجه می شدند که رفتارشان چقدر غیر اخلاقی است.

ای کاش یاد می گرفتیم برای حریم شخصی و خصوصی انسانها حتی دشمنان و مخالفین مان حرمت قائل میشدیم.اگر در سختی ها و به هنگام زمین خوردن های شان دستشان را نمی گرفتیم،لااقل لگدشان نیز نمی کردیم.

آنچه برای محمد علی نجفی اتفاق افتاد،ممکن است برای خود ما،نزدیکان،هم حزبی ها و عزیزانمان هم اتفاق بیفتاد.

 

علیرضا معزی دبیر شورای اطلاع رسانی دولت نیز با انتقاد از صداوسیما نوشت: 

این شور و هیجان‌زدگی صداوسیما که از قاب تلویزیون بیرون زده و این میزانسن‌ها که  برای نخستین بار می‌بینیم هرگز با سابقه و سنت رسانه‌ای تلویزیون و شبکه خبر قابل توجیه نیست مگر اینکه پای انگیزه‌ها و دلایل فرامتنی در میان باشد. 

همچنین محمد مهدی همت فرزند سردار شهید همت در واکنشی توصیه کرد:

اصلاح طلب نیستم ولی بی‌شرافت قشری که بخواهد از این ماجرا بهره‌برداری سیاسی بکند، آن هم در شب قدر.

احترام بگذاریم؛ به مردی که معشوق خود را می‌کشد، به مادری که بی‌جان است، و کنار کودک سیزده ساله‌ای باشیم که فردا می‌خواهد در این اجتماع زندگی کند و امشب به یک‌باره همه‌ی دنیا بر سرش آوار گشته است.

برای عاقبت بخیری هم دعا کنیم

علی شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت نیز نوشت: 

سرنوشت  محمدعلی نجفی وضعیت بیرون‌زده مجموعه تعارضات ایدئولوژیک، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، مدیریتی و امنیتی کشور و جامعه و غرقابی‌ست که همه در آن گرفتارند.اما عجیب فوران رذالت کسانی‌ست که در این تراژدی اسب خود را نعل کرده و بر نعش شرف خویش می‌تازند. به چه سرنوشتی برای خود دل‌خوشند!؟

 

تندگویان،  معاون وزیر ورزش و جوانان از صداوسیما به خاطر نحوه پوشش قتل میترا استاد و امام جمعه کازرون انتقاد کرد و نوشت: 

همسر دوم  نجفی شهردارتهران به قتل رسید. امام جمعه کازرون حجت الاسلام  خرسند به قتل رسید.ستواندوم مرزبان  آخوندزاده در درگیری به شهادت رسید. همه اینها در یک روز بود ولی برای  رسانه میلی نه دین مهم بود نه دفاع از خاک و میهن فقط جریان قتل همسردوم را به تصویر کشید...

 

سید سعید لواسانی نیز در حساب توییتری خود نوشت: 

اما نجفی؛ کسی که زمین خورد، نه تمسخر، نه خوشحالی، نه شماتت. بلکه نگران شویم. ننوشته که ما در امان هستیم. مردم حتی مخالفان ما، برادرمان یا فرزندان ما یا پدرانمان هستند. چگونه از دردشان غصه می‌خوریم؟

حسام الدین آشنا هم در توییتر خود نوشت: 

سیاست پیشگان نیازمند کسب مشاوره مستمر از روانشناسان و مربیان متبحر و مورد اعتماد هستند سلامت روانی و معنوی قدرت‌مداران بشدت در خطر است. از قدرت رانده‌شدگان بیش از پیش آسیب‌پذیرند. تهذیب نفس و تمرین تواضع و تحمل برای کسانی که در معرض آزمون قدرت قرار می‌گیرند واجب است.

عبدالله گنجی فعال سیاسی اصلگرا نیز در کانال تلگرامی خود نوشت: 

سرزنش نجفی بخاطر قتل پرداختن به معلول است.مشابه این اقدام در ایران و جهان تکرار میشود.اما اینجا نگرانی از امتزاج ثروت و قدرت در حرکت لغزنده به سمت  لذت گرایی است این دوگانه طرف مقابل را نیز سرخط میکند این حادثه زنگ خطر برای صاحبان ثروت و قدرت است که رمز رهایی  خودسازی است.

احمد زیدآبادی نیز طی یادداشتی، نوشت:

چرا انسان با استعداد و درس‌خوانده و با وقاری مانند دکتر نجفی کارش به قتل رسید؟ در دام افتاد؟ عشق پیری‌اش جنبید؟ روح و روانش معیوب شد؟ یا ترکیبی از همۀ اینها؟ و یا هیچکدام؟ 

امیدوارم دادگاه او علنی برگزار شود تا این راز سر به مهر از پرده برون افتد.

گفته می‌شود او تهدیدهای همسر مقتول‌اش را برای افشاگری تاب نیاورده است. مگر همسرش چه چیزی برای افشاگری داشته است؟ بدترین چیزهای قابل تصور برای افشاگری در این عالم دزدی و حیزی است! بالاتر از این که دیگر وجود ندارد! خب، اجازه می‌داد هر چه دل تنگ‌اش می‌خواهد افشا کند. جامعه هم جدی نمی‌گرفت؛ اگر هم می گرفت که دیگر از قتل بدتر نبود! قتل پدیدۀ وحشتناکی است؛ بخصوص هنگامی که توسط فردی مشهور و خوش‌سابقه رخ دهد. دلِ جامعه می‌گیرد و غرق در سوگ و پریشانی می‌شود.

**

مصطفی ترک همدانی، وکیل دادگستری، در حساب توییتری خود نوشت:

«تجربه وقانون درچندپرونده جنایی ام میگوید:

تحقیقات پرونده قتل(بعضا)ومنافی عفت،محرمانه بوده،حتی اجازه تحقیق بقاضی دادسرا داده نمیشودومستقیما بدادگاه کیفری1میرود.گزارش مستقیم خبرنگاربادست گرفتن اسلحه وشمارش تیرواخذنظرچندساعته پزشکی قانونی و... با استاندارد موجودسازگار نیست. #نجفی»

***

محمد خدادی، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد، در حساب توییتری خود نوشت:

«‌نقد رسانه درماجرای محمد علی نجفی باید همراه با تشویق به دقت برای صحت سپس سرعت درپوشش خبری باشد  معدل رسانه ای ما باوجود کمی و کاستی ها نمره قبولی میگیرد  نقش اصلی رسانه بعداز خبر است برای آسیب شناسی پیشگیری درآینده و واکاوی از زاویاهای مختلف -مبادا به بهانه نقد همدیگرراتخریب کنیم.»

***

به گزارش جماران؛ عزت الله ضرغامی در حساب توییتری خود نوشت:

«جنایت هولناک آپارتمان ۲۷۰۱ معلول کینه و نفرت انباشته از یک سو و خشم و غضب آنی از سوی دیگر است. همین!

 پایان غم انگیز دکتر نجفی می‌تواند برای هر فرد سیاسی و غیرسیاسی رقم بخورد. اصلاح‌طلب و اصولگرا هم ندارد.

سمفونی عاقبت به خیری را جایگزین نغمات پرستویی کنیم! این طور بهتر است.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.