دکتر محمد کاظم‌ زاده روز یکشنبه در گفت و گو باخبرنگار ایرنا اظهار کرد: هیچ گونه مواد نگهدارنده‌‌ به محصولات لبنی کارخانه‌ های همدان اضافه نمی‌شود و مردم نگران مصرف محصول کارخانه ها نباشند.
وی اضافه کرد: تصور مردم در این است که به عنوان مثال شیر پاستوریزه با مدت نگهداری 6 ماهه با افزودن مواد نگهدارنده است در حالیکه فرآوری روی شیر با میکروب ‌زدایی کامل همراه است و به این دلیل قابلیت مصرف تا 6 ماه را دارد.
کاظم زاده شایعه های جاری مبنی بر افزودن وایتکس به محصول لبنی شیر را بی اساس خواند و افزود: آزمایش های متعددی را از کارخانه های لبنی استان همدان به صورت مستمر انجام می دهیم و این ادعا به هیچ عنوان صحت ندارد.
وی افزود: در ماه های اخیر نیز تذکر جدی پیرامون میزان استفاده کم از ویتامین دی، اضافه شدن آب به شیر و یا ایراد داشتن خط تولید وجود داشته که البته این موارد خیلی ناچیز بوده و در رفع آن اقدام شده است.
وی بیان کرد: کارشناسان این معاونت بازدیدهای روزانه، هفتگی و ماهانه از کارخانه ها را در دستور کار دارند و از آنجا که کنترل بهداشت مواد لبنی حساست بالایی دارد، مورد توجه جدی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف روغن پالم در فرآورده‌های لبنی همدان نیز انجام نمی گیرد و مردم نسبت به این موضوع اطمینان لازم را داشته باشند.
هم اکنون بیش از 30 کارخانه تولید محصولات لبنی در استان همدان فعالیت دارند.
7520/6993
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشار دهنده:اکبر بهاروند

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.