دکتر محمد جانباز روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر عملکرد مراکز عرضه فرآورده های خام دامی هرمزگان از ابتدای رمضان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.
وی بیان داشت: گروه های بازرسی در قالب این طرح بر کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
وی در خصوص ابتلای یک نفر به بیماری تب کریمه کنگو در بندرعباس ، گفت: هنوز به طور قطعی این مساله تایید نشده و منتظر نتایج آزمایش ها هستیم.
وی از شهروندان خواست در هنگام خرید محصولات خام دامی نسبت به بهداشتی بودن و تاریخ مصرف مواد غذایی توجه ویژه داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان تصریح کرد: شهروندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه 1512 تماس برقرار کنند.
جانباز تاکید کرد: با توجه به وجود 800 بیماری مشترک بین انسان و حیوان و قرار داشتن در فصل گرما، مصرف کنندگان برای جلوگیری از ابتلای خود و خانواده از بیماری هایی چون تب کریمه کنگو، سل، بیماری های انگلی و دیگر موارد از مصرف فرآورده های غیرمطمئن خام دامی خودداری کنند.
7198/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.