به گزارش ایرنا، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان روز سه شنبه در آیین افتتاح این همایش گفت: 150مقاله علمی و پژوهشی به دبیرخانه رسیده که تعدادی از از آنها به صورت سخنرانی و پوستر طی دو روز برگزاری این همایش ارائه خواهد شد.
محمد صدیق مرتضوی محورهای اصلی این همایش را در سه بخش اصلی تغییر اقلیم و شیلات، بروز و پیش بینی پدیده تغییر اقلیم و جنبه های مدیریتی و همچنین اقتصادی آن عنوان کرد.
به گفته وی امنیت غذایی دریایی، تنوع زیستی دریایی، تاثیر تغییر اقلیم بر ذخایر آبزیان، جنگل های مانگرو، کشند قرمز و فن آوری های نو در آشکارسازی تغییرات اقلیمی از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش ملی است.
وی خاطرنشان کرد: در مدت دو روز برگزاری این همایش ملی، چهار کارگاه آموزشی در زمینه های مختلف تغییر اقلیم با موضوعاتی نظیر مدل سازی تغییر اقلیم، جنبه های اقتصادی و اجتماعی، فن آوری نوین و آشکارسازی تغییرات اقلیمی زیر نظر صاحب نظران و متخصصان برگزار می شود.
مرتضوی از این همایش ملی به عنوان بستر مناسبی جهت بحث و بررسی پدیده اقلیم و اثرات آن بر اکوسیستم آبی خلیج فارس و دریای عمان و لحاظ نمودن آن در تصمیم گیری های مدیریتی نام برد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان نیز در این همایش از تغییر اقلیم و تاثیرهای آن در نواحی ساحلی ازجمله سطح آب دریای عمان و خلیج فارس، تنوع زیستی آبزیان دریایی و همچنین پرورشی (میگو و ماهی در قفس) به عنوان مهم ترین چالش های زیست محیطی این منطقه نام برد.
بهروز اکرمی ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از نتایج حاصل از این همایش ملی بتوان وقوع تغییرات اقلیمی در کشور و استان را مدیریت کرد.
وی از مدیران و برگزارکنندگان نخستین همایش ملی تغییر اقلیم و اکوسیستم های آبی خواست نتایج حاصل از سخنرانی ها، مقالات و کارگاه های تخصصی را درقالب یک برنامه مدون جهت تصویب و اجرا به استانداری هرمزگان ارائه کنند.
این همایش با حضور فعالان دانشگاهی، مدیران موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، مدیران استانی باهمکاری پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و استانداری هرمزگان به مدت دو روز در بندرعباس برگزار می شود.
6149/2094
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.