به گزارش ایرنا ، محمد جانباز سه شنبه در تشریح این خبر افزود: این طرح با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان از اول اسفندماه جاری تا 14 فروردین 96نده اجرا می شود.
وی بیان داشت: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی هرمزگان در این مدت از مکان های عرضه مواد غذایی ، سردخانه ها ، کشتارگاه ها و محل های عرضه مواد خام دامی بازدید می کنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: هرگونه ورود و خروج مواد خام دامی و دام زنده باید با گواهی بهداشتی دامپزشکی باشد و نیروی انتظامی محموله های بدون گواهی بهداشتی دامپزشکی را توقیف می کند.
وی از شهروندان هرمزگانی و مسافران نوروزی خواست هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه فراورده های خام دامی ، را به ادارات دامپزشکی در شهرستان ها و یا با سامانه اطلاع رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی هرمزگان گزارش دهند.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.