به گزارش ایرنا، ابراهیم سعدینی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این معادن شامل سنگ گچ، پتاس سنگی، سنگ لاشه، مارن، مخلوط کوهی، شن و ماسه و سنگ نمک است که بهره برداران قبلی آن‌ها سلب صلاحیت شده اند.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان برای مشاهده محدوده‌های اکتشافی به سامانه ثبت و صدور مجوز‌های معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت (کاداستر معدن) مراجعه کنند.
سعدینی تصریح کرد: این معادن در شهرستان‌های بندرعباس، بندرخمیر، بندرلنگه، پارسیان، حاجی آباد و میناب واقع هستند و متقاضیان صلاحیت دار با ارائه گواهی نامه فنی و مالی تا 24 آذر ماه فرصت دارند پیشنهاد‌های خود را به دبیرخانه سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ارئه کنند.
این مقام مسوول اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تا پایان آبان ماه 12 فقره پروانه بهره برداری در بخش معادن با سرمایه ثابت 75 هزار و 928 میلیون ریال در استان صادر شد که با صدور آن زمینه اشتغال 164 نفر فراهم شد..
سعدینی افزود: همچنین در این مدت، تعداد 32 فقره پروانه اکتشاف و هفت فقره گواهینامه کشف با ذخیره 11 میلیون و 465 هزار تن و هزینه عملیات پنج هزار و 306 میلیون ریال در معادن هرمزگان صادر شد.
استان هرمزگان دارای 310 معدن فعال سنگ آهن، سنگ گچ، نمک، مرمریت، خاک سرخ و شن و ماسه است که حدود 3 هزار نفر به طور مستقیم در این معادن فعالیت می کنند.
براساس آمارهای موجود همچنین بیش از یکصد معدن غیر فعال در هرمزگان نیز شناسایی شده است.
7198/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.