به گزارش ایرنا، ایرج حیدری چهارشنبه شب در نشست کارگروه تنظیم بازارهرمزگان افزود: طبق اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قیمت هر کیلو گوشت گرم 370هزار و منجمد 200هزار ریال پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا برای جبران کسری کمبود گوشت از منابع هرمزگان، زمینه ورود دام سنگین و سبک برای تنظیم بازار گوشت استان با رعایت موارد بهداشتی تسریع می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان یاد آور شد: مدیران بازرگانی، بهداشتی و فرمانداران بر توزیع کالاها از جمله گوشت نظارت دقیق داشته باشند تا هیچ گونه کمبود و تخلفی دراین زمینه احساس نشود.
حیدری اظهار امیدواری کرد: با نظارت و تصمیم مناسب کارگروه تنظیم بازار التهاب بازار فروش ماهی کاهش یافته و امید می رود التهاب موجود در بازار مرغ و گوشت استان به نقطه تعادل برسد.
7195/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.