جواد نظری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کارت خطرسنجی سلامت بعد از ارائه مشاوره و دریافت اطلاعات فردی و سنجش های سلامت نظیر فشارخون، تست دیابت و بیماری های قلبی و عروقی صادر می شود و افراد مشکل دار به صورت مستمر زیر پوشش مراقبت های تغذیه ای و جسمی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: تمامی خدماتی که توسط دارندگان کارت خطرسنجی سلامت در پایگاه های شهری و روستایی دریافت می شود در سیستم جامع دانشگاه علوم پزشکی استان به ثبت می رسد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: کارت خطرسنجی به عنوان هویت و شناسنامه سلامتی هر فرد است و ضمن آگاهی کامل بیمار از شرایط جسمانی، هنگام بروز ناگهانی بیماری ها نیز کمک شایانی به مراکز درمانی در مداوای افراد است.
وی اظهار کرد: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، شمار مراکز جامع سلامت شهرستان اراک از 19 به 24 مرکز افزایش یافته و شمار پایگاه های سلامت شهرستان نیز از 30 به 49 پایگاه رسیده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: با اجرای برنامه نظام سلامت 24 خانه بهداشت از مجموع 54 خانه بهداشت موجود در استان بازسازی شده است.
استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت با 12 شهرستان دارای 20 بیمارستان فعال با یکهزار و 945 تخت مصوب و 750 تخت فعال در قالب 85 بخش درمانی است.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.