محمد بهاروند روز سه شنبه در حاشیه بازدید از روند تکمیل خط تولید اتوبوس در کارخانه رانیران به خبرنگار ایرنا، گفت: این شرکت از سال 92 بخاطر تحریم ها غیرفعال شد و در آن زمان به کمترین سطح تولید خود یعنی روزانه یک دستگاه تنزل یافت در حالی که پیش از اعمال تحریم های ظالمانه بر صنعت کشور، این کارخانه توان تولید روزانه چهار دستگاه اتوبوس داشت.
به گفته معاون استاندار مرکزی، با توافقی که با شرکت ولوو سوئد انجام شده، قرار است از سال آینده این کارخانه با ظرفیت کامل تولید و بهره گیری از 200 نفر اشتغال، فعالیت خود را آغاز کند.
بهاروند اظهار کرد: استانداردهای مورد نیاز برای این اتوبوس ها از نظر محیط زیست و ایمنی بررسی شده که تامین استانداردهای جهانی در مورد مصرف سوخت آنها نیز در دستور کار قرار دارد.
بهاروند گفت: به جز موتور این اتوبوس ها که از کشور سوئد وارد می شود، سایر قطعات در ساوه تولید و مونتاژ می شود.
فرماندارساوه بر لزوم شتاب بخشی در ارائه خدمات اداری مرتبط به این شرکت از سوی دستگاه های خدمات رسان تاکید کرد و گفت: در صورت فعالیت مجدد این شرکت، شاهد افزایش اشتغال و تولید در صنعت خودرو سازی ساوه خواهیم بود.
شرکت رانیران تولیدکننده اتوبوس از سال 75 در ساوه مستقر شد و فعالیت های خود را در زمینی به مساحت 120 هزار مترمربع آغاز کرد.
بن رو، کاریزان و رانیران سه کارخانه خودروسازی ساوه هستند و بیش از 10 شرکت نیز در زمینه تولید قطعات خودرو در این شهرستان فعالیت دارند.
6539/3075 /خبرنگار: یحیی معماری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.