منوچهر کریمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: سطح زیرکشت محصولات زراعی در شازند 42 هزار و 169 هکتار و سطح زیر کشت محصولات باغی نیز پنج هزار و 431 هکتار است.
وی افزود: سالانه 305 هزار و 192 تن انواع محصولات کشاورزی در شازند تولید می شود که 168 هزار و 203 تن از این میزان تولیدات به محصولات باغی اختصاص دارد.
کریمی تصریح کرد: شاخص ترین محصولات کشاورزی شازند شامل گندم با تولید سالانه 65 هزار تن که رتبه اول استان، جو 15 هزار و 799 تن با جایگاه چهار استان و لوبیا با 10 هزار و 270 تن که نخست استان است.
وی با اشاره به تولید سالانه 105 هزار و 505 تن محصولات علوفه ای در شازند گفت: این شهرستان در در تولید محصولات علوفه ای رتبه چهارم تولید را در استان به خود اختصاص داده است.
صوی افزود: تولید سیب در شهرستان شازند 11 هزار و 700 در سال است که در این محصول باغی نیز رتبه اول استان مرکزی از آن شازند است و همچنین جایگاه دوم استان مرکزی در تولید انگور و گردو در استان مرکزی متخص این شهرستان است و سالانه 50 هزار تن انگور و سه هزار و 570 تن گردو تولید می شود.
رئیس جهاد کشاورزی شازند بیان کرد: رتبه سوم هلو با تولید سه هزار و 750 تن و رتبه چهار بادام با تولید 720 تن در سال نیز به این شهرستان اختصاص دارد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر چندین واحد صنایع تبدیلی در بخش لبنیات، تولیدات دامی و یک واحد تازه تاسیس در امر عسل در شازند فعال است اما، در بخش کشاورزی و محصولات زراعی و باغی صنایعی در شهرستان فعال نیست.
کریمی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت بالا و کیفیت محصولات کشاورزی در شازند، استقرار و توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات با برند مشخص لازم است.
شهرستان شازند با جمعیت بیش از 117 هزار نفر در 33 کیلومتری مرکز استان مرکزی واقع شده است که اراضی قابل کشت این شهرستان به بیش از 103 هکتار می رسد که متشکل از 47 هزار و 798 هکتار اراضی کشت آبی و 55 هزار و 932 هکتار اراضی کشت دیم است.
6992/6013/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.