سید« عمادالدین هزاوه ای » روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان اعتبار با هدف ایجاد و تثبیت اشتغال در مناطق روستایی و عشایری استان مرکزی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: پارسال 260 میلیارد و 291 میلیون ریال تسهیلات در راستای ایجاد و تثبیت اشتغال توسط صندوق کار آفرینی امید این استان پرداخت شد.
هزاوه ای تصریح کرد: 196 میلیارد و 971 میلیون ریال این منابع مالی در قالب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری و 63 میلیارد و 320 میلیون ریال از محل منابع داخلی صندوق کارآفرینی استان مرکزی برای ایجاد و تثبیت اشتغال در استان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: 77 میلیارد و 116 میلیون ریال از اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در قالب 69 طرح در بخش های مختلف کشاورزی، 93 میلیارد و 615 میلیون ریال در قالب 141 طرح در حوزه صنعت و 29 میلیارد و 40 میلیون ریال در قالب 30 طرح برای ایجاد و تثبیت اشتغال در حوزه فعالیت های خدماتی پرداخت شده است.
مدیرصندوق کارآفرینی امید استان مرکزی یاد آور شد: چهار میلیارد و 750 میلیون ریال نیز از محل منابع داخلی صندوق کارآفرینی امید استان در قالب 11 طرح در بخش های مختلف کشاورزی، 9 میلیارد و 100 میلیون ریال در بخش های مختلف صنعت و 22 میلیارد و 335 میلیون ریال برای ایجاد اشتغال در زمینه فعالیت های خدماتی در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
هزاوه ای گفت: 170 میلیارد ریال سال گذشته از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان مرکزی به این صندوق اختصاص یافت که بیش از 100 درصد این منابع مالی به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
استان مرکزی با بیش از سه هزار واحد صنعتی، به عنوان قطب چهارم صنعت ایران و دومین قطب صنایع مادرتخصصی کشور مطرح است و به لحاظ تنوع در تولید در رتبه نخست کشور قرار دارد.
1955/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.