« سید علی آقازاده» عصر سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی افزود: ستاد مدیریت بحران این استان از نخستین روز فروردین ماه جاری برگزار شد و تمام تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای مقابله با سیلاب نیز شناسایی و در اختیار این شورا قرار گرفت.
وی ادامه داد: از ابتدای فروردین ماه جاری تا کنون 2 موج بارندگی پر حجم وارد استان مرکزی شد اما با همبستگی هر چه بیشتر مردم و مسئولان این مهم مدیریت شد و تا کنون هیچ تلفات جانی در استان گزارش نشده است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: بارندگی استان مرکزی در 48 ساعت گذشته بیش از 100 میلیمتر بود که با مدیریت کارآمد خسارت های ناشی از این بارندگی های بی سابقه به حداقل ممکن رسید.
آقازاده ادامه داد: استفاده از تجربیات مردمی به خصوص کهنسالان در نقاط مختلف استان مرکزی در دستور کار قرار گرفت که این مهم نیز در بسیاری از مواقع گره گشای ستاد مدیریت بحران استان بود.
وی بیان کرد: خسارت های مالی استان مرکزی ناشی از سیلاب روزهای گذشته فهرست بندی شده و از مجلس شورای اسلامی انتظار می رود تخصیص اعتبارات برای جبران خسارت های سیل که در نقاط مختلف کشور اتفاق افتاده را در دستور کار قرار داده تا استان مرکزی نیز از این تسهیلات بهره مند باشد.
استاندار مرکزی اظهار داشت: دستگاه های مختلف خدماتی، نیروهای نظامی و انتظامی، سپاه روح الله، بسیج و اقشار مختلف مردم دوشادوش یکدیگر برای مقابله با سیلاب روزهای گذشته تلاش کردند و این فرآیند ارزشمند نیز باید از سوی مسئولان مربوطه مستند سازی شود.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 440 هزار نفر جمعیت است.
3017/3005/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.