«مجید آنجفی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سازمان جهاد کشاورزی در راستای برنامه ششم توسعه، تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب به منظور ایجاد اشتغال و افزایش تولید محصولات کشاورزی پنج هزار و 503 بهره بردار بخش کشاورزی را برای دریافت 6 میلیون و 62 هزار و 597 میلیون ریال تسهیلات به بانک های عامل معرفی کرده است.
وی ادامه داد: 2 هزار و 399 فقره تسهیلات با اعتباری بالغ بر 2 میلیون و 452 هزار و 230 میلیون ریال به بهره برداران بخش کشاورزی استان مرکزی پرداخت شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکهزار و 185 میلیارد ریال در قالب یکهزار و 443 فقره تسهیلات توسعه اشتغال روستایی و عشایری از ابتدای سال جاری تا کنون جذب و در اختیار فعالان بخش کشاورزی استان قرار گرفته است.
آنجفی افزود: 113 میلیارد و 82 میلیون ریال در قالب 157 فقره تسهیلات اشتغال فراگیر، 634 میلیارد و 277 میلیون ریال در قالب سه هزار و 90 فقره تسهیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی و 25 میلیارد و 620 میلیون ریال در قالب 272 فقره تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی امسال در بخش کشاورزی استان مرکزی جذب و در اختیار بهره برداران قرار گرفت.
وی ادامه داد: 59 میلیارد و 633 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی روستایی بانک سینا و پارسیان، 120 میلیارد ریال در قالب 266 فقره تسهیلات صندوق توسعه ملی و 314 میلیارد و 692 میلیون ریال در قالب 262 فقره تسیهلات رونق تولید بنگاه های کوچک و متوسط در بخش کشاورزی استان مرکزی جذب شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: یک میلیون و 738 هزار و 814 تن انواع محصولات زراعی، 348 هزار تن شیر خام، 69 هزار و 400 تن گوشت مرغ، 54 هزار و 800 تن گوشت قرمز و 61 هزار و 700 تن تخم مرغ از ابتدای سال جاری تا کنون در راستای تحقق برنامه ششم توسعه و سیاست های اقتصاد مقاومتی در این استان تولید شده است.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و 2 دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گل ها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.
استقرار ایستگاه انار ساوه، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، ایستگاه ملی تحقیقات لوبیای خمین، وجود شعبه ششم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، وجود ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیز از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی استان مرکزی است.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.