«محمدرضا منصوری» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بر اساس این لایحه موکلان نسبت به شهرهای کوچک تعهد کمتری دارند و بیشتر روی شهرهای بزرگ استان ها متمرکز می شوند.
وی گفت: از معایب این لایحه این است که نمایندگان شهرهای کوچک آن گونه که لازم است نمی‌توانند به منطقه تحت نمایندگی خود سرکشی کنند و باید بیشتر وقت خود را در امور کلی استان صرف نمایند به همین دلیل بسیاری از خواسته های شهروندان ممکن است با تاخیر یا عدم تحقق مواجه شود.
منصوری افزود: در صورت تصویب این لایحه از سوی مجلس و تبدیل آن به قانون لازم الاجرا، ممکن است در مناطقی اختلاف نظراتی پیش آید و این موضوع یکی از آسیب‌های این لایحه است.
وی گفت: البته این لایحه نقاط قوت نیز دارد و یکی از مزایای لایحه جامع انتخابات این است که در انتخابات هایی که برگزار خواهد شد، دور دومی وجود ندارد و همین موضوع، هزینه‌های برگزاری انتخابات را کاهش دهد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای لایحه جامع انتخابات در کشور ممکن است هزینه‌های تبلیغاتی را برای نامزدهای انتخابات افزایش دهد.
وی گفت: برخلاف روند کنونی انتخابات، با تصویب لایحه جامع نامزدها برای راهیابی به مجلس هزینه‌های سنگین را برای تبلیغات در کل استان متحمل خواهند شد این مسئله می‌تواند یکی از نقاط ضعف و مشکلات لایحه جامع انتخابات باشد.
استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که یک کرسی آن متعلق به شهرستان های ساوه و زرندیه است.
6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.