«علی اصغر حمزه لو» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این فرآورده های غیر بهداشتی شامل گوشت مرغ، دل، جگر، گردن و بال مرغ، ماهی و گوشت قرمز بود که در جریان بازدید بازرسان از کشتارگاه دام، طیور و مراکز عرضه کشف و با حکم قضایی معدوم شد.
وی اظهارداشت: در این مدت 17 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی و غذایی خمین انجام شد.
حمزه لو بیان کرد: توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مراکز عرضه انواع این فرآورده ها شامل رستوران ها در 9 ماه امسال به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توسط گروه های نظارتی مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین اضافه کرد: در این بازرسی ها 17 مرکز عرضه متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.
حمزه لو گفت:سه میلیون و 700 هزار قطعه جوجه ریزی نیز امسال در واحدهای مرغداری این شهرستان شده که چهار هزار و 500 تن گوشت سفید مرغ استحصال شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین افزود: 11 هزار راس دام سبک و سنگین نیز در کشتارگاه دام این شهرستان کشتار شده که 650 تن گوشت قرمز استحصال و به بازار مصرف عرضه شده است.
شهرستان خمین در تولید گوشت بوقلمون رتبه اول، گوشت سفید رتبه دوم و در تولید گوشت قرمز رتبه پنجم استان مرکزی را دارد و دارای 6 هزار واحد صنفی دارای پروانه است.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.