«سعید رضا مسیحا» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان مواد پروتئینی در 6 مزرعه پرورش ماهی با رها کردن 500 هزار قطعه بچه ماهی تولید شده است.
وی اظهار داشت: ماهی گرمابی تولید شده درمحلات از گونه کپور و آمور است که در وزن های یک تا یک و نیم کیلوگرم تولید شده است.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی محلات افزود: پیش بینی شده که تولید آبزیان سردابی و گرمابی محلات تا پایان امسال به بیش از 100 تن می رسد.
مسیحا ادامه داد: ماهی های تولیدی در مزراع پرورش محلات، با استفاده از حودروهای مجهز به دستگاه های برودتی به استان های مرکزی، قم ، تهران و اصفهان ارسال می شود.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی محلات افزود: سرانه مصرف ماهی در این شهرستان یک کیلو گرم است و نیمی از تولید به خارج از شهرستان ارسال می شود.
مسیحا با اشاره به فواید مصرف ماهی گفت: مصرف ماهی نقش مؤثری در سلامت قلب دارد و برای بدن مفید است.
وی به ترویج فرهنگ مصرف ماهی در بین خانواده ها گفت: برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان و کارگاه‌های آموزشی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در دستور کار قرار امسال قرار دارد.
شهرستان محلات از توابع استان مرکزی دارای 55 هزار نفر جمعیت است و قطب تولید ماهیان زینتی و گل و گیاه زینتی کشور محسوب می شود.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.