«علی اصغر حمزه لو» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این فرآورده های غیر بهداشتی شامل گوشت مرغ، دل، جگر، گردن و بال مرغ، ماهی و گوشت قرمز بود که در جریان بازدید بازرسان کشف و در کشتارگاه دام این شهر معدوم شد.
وی اظهارداشت: 11 هزار و 600 مورد بازدید در نیمه نخست امسال از مراکز تهیه و فروش مواد خام دامی و غذایی خمین انجام شد.
حمزه لو بیان کرد: به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مراکز عرضه انواع این فرآورده ها شامل رستوران ها توسط گروه های نظارتی مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین اضافه کرد: در این بازرسی ها 9 مرکز عرضه متخلف شناسایی وبه مراجع قضایی معرفی شدند.
حمزه لو گفت: شهروندان با توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشت های بسته بندی شده، از خرید گوشت مرغ بدون بسته بندی، گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی، آلایش دامی بسته بندی نشده و یا فرآورده های خام دامی منجمد و غیرمنجمد با برچسب مخدوش، خودداری کنند.
شهرستان خمین در تولید گوشت بوقلمون رتبه اول، گوشت سفید رتبه دوم و در تولید گوشت قرمز رتبه پنجم استان مرکزی را دارد و دارای 6 هزار واحد صنفی دارای پروانه است.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.