به گزارش ایرنا پنبه کاری در زمین های مازندران به عنوان کشت دوم پس از کلزا و گندم به روش دستپاش انجام می شود.
زمان کشت پنبه به عنوان کشت دوم در مازندران اوایل خرداد و برداشت آن نیز اواخر شهریور و اوایل مهر است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: مدیریت زمان و زود رس کردن گیاه تا یک ماه ، افزایش تراکم و غلبه بر خسارت های اولیه به ویژه مبارزه با علف های هرز از اهداف اجرای کشت نشایی پنبه است.
وی با بیان اینکه کشت پنبه در زمین های کم بازده و لب شور شهرستان های بهشهر، گلوگاه و بخشی از زمین های ساری انجام می شود، اظهار داشت: از آنجاییکه برنج، کلزا و گندم به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از پنبه است، سالانه کمتر از هزار هکتار از زمین های استان زیر کشت پنبه می رود.
عنایتی متوسط مقدار تولید پنبه در هرهکتار از زمین های مازندران را حدود سه تن اعلام کرد و گفت: این درحالی است که پنبه در زمین های مرغوب تا پنج تن در هکتار تولید می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی مازندران کشت پنبه در دهه 50 در زمین های استان سالانه تا 45هزار هکتار بوده است ،بطوریکه صنعت نساجی به عنوان صنایع خاص در مازندران محسوب می شده است.
استان مازندران 460 هزار هکتار زمین مرغوب کشاورزی دارد که بعد از برداشت گندم و کلزا ، بخشی از این زمین ها به کشت پنبه اختصاص می یابد.
خبرنگار: سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده: سید محسن حسن نیا
/1899/6990
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.