به گزارش خبرنگار ایرنا،با بهره‌برداری از فاز نخست مرکز بین‌المللی تجارت برنج ایران در این مرکز سالانه برای حدود ۳۵۰ هزار تن برنج و در فاز نهایی تا ۷۰۰ هزار تن برنج تولیدی مازندران ظرفیت نگهداری، خرید، فروش و صادرات ایجاد می‌شود. این مرکز با هدف برندسازی برنج ایرانی به خصوص مازندران که به تنهایی ۴۰ درصد نیاز کشور را در این محصول راهبردی تامین می‌کند،نیز موثراست.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت مازندران گفت: در این مرکز پایانه صادراتی برنج نیز پیش بینی شد که بزودی با صدور پروانه بهره برداری، زمینه برای صادرات این محصول راهبردی تولیدی مازندران نیز در این مرکز فراهم خواهد شد.
حسینقلی قوانلو عصر روز چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز بین المللی تجارت برنج ایران ساماندهی بازار فروش و عرضه برنج ، برندسازی و اطمینان خاطر برای مصرف کننده جهت خرید برنج سالم و بدون ناخالصی،کاهش حجم واردات و خودکفایی در تولید این محصول و بالا بردن ظرفیت  صادراتی از اهداف مهم ساخت مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادراتی برنج ایران در مازندران است.
وی اضافه کرد: برای ساخت این مرکز حدود یک هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادراتی برنج ایران  در زمینی به مساحت بیش از ۱۷۰ هزار مترمربع است که ۵۰ هزار مترمربع آن انبار برنج و ۶ هزار مترمربع نیز واحدهای تجاری و خدماتی و سالن معاملات و پنجره واحد برای صادرات ایجاد شده است.
 پیش بینی می شود با تکمیل زیرساخت پایانه صادراتی برنج ایران در آمل بنا بر وعده وزارت صمت، بورس این محصول راهبردی در این مرکز تجارت بین المللی و پایانه صادرات برنج نیز راه اندازی شود.
 ۲۳۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران سالانه زیرکشت برنج می رود که ۱۸درصد از این اراضی مربوط به شهرستان آمل است و در مجموع سالانه در مازندران حدود یک میلیون تن برنج تولید می شود.
علاوه بر پایانه صادراتی برنج ۲ پایانه گل و گیاه و ماهیان خاویاری نیز در شهرستان عباس آباد در غرب این استان و جویبار در منطقه مرکزی این خطه شمال کشور در دست ساخت قرار دارد.
۶۹۸۲/۱۸۹۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.