حسین اصغرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح نظارتی بازار کالا و خدمات ویژه ماه رمضان در مازندران با هدف کنترل و نظارت بر وضعیت بازار توسط بازرسان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق های اصناف تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی ادامه داد: در مدت فعالیت اکیپ های بازرسی ویژه ماه رمضان ، بازرسان با حضور در واحدهای صنفی موارد تخلف گرانفروشی ، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور را پیگیری می کنند.
مدیر نظارت سازمان صنعت مازندران گفت: بیشترین تمرکز بازرسان بر قیمت و نحوه عرضه اقلام پرمصرف از جمله مواد لبنی، پروتئینی، برنج، روغن، قند و شکر، خرما و شیرینی های مرسوم برای ماه روزه است.
وی با اشاره به اینکه گرانفروشی ، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور بیشترین تخلف صنوف در این ایام است ، افزود : برای کنترل بیشتر این تخلفات به کمیسیون های نظارت شهرستان ها آموزش داده شد تا در اجرای قانون در این زمینه جدیت بیشتری داشته باشند .
** مردم گزارش تخلفات را پیگیری بکنند
اصغرزاده شماره 124 را راه ارتباطی مردم با بازرسان اعلام کرد و گفت که شهروندان از این طریق می توانند تخلفات را گزارش بدهند تا بازرسان برای برخورد با آنها وارد عمل شوند .
وی افزود : مردم با دادن شماره به کارشناسان مرکز 124 می توانند روند بررسی گزارششان را دریافت بکنند .
به گفته رئیس نظارت سازمان صنعت مازندران بیشتر تماس های مردم با 124 حول محور گزارش دهی تخلفات است در حالیکه افراد می توانند با دادن شماره از روند بررسی گزارش خود اطلاعات لازم را دریافت بکنند .
مازندران 150 هزار واحد صنفی دارد .
2096/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.