مهدی گلچوب روز سه شنبه در حاشیه ملاقات عمومی استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی در منطقه سیلزده شهرستان سیمرغ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : براساس مصوبه هیات دولت به هر یک از واحدهای صنفی خسارت دیده تا سقف 450 میلیون ریال تسهیلات با سود چهار درصدی پرداخت می شود.
وی گفت : سیل اواخر اسفند ماه 97 تنها در شهرستان سیمرغ به حدود 2 هزار واحد صنفی خسارت وارد کرد که بزودی مالکان این واحدها برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی خواهند شد.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مازندران همچنین از سوادکوه به عنوان دیگر شهرستان سیلزده استان نام برد که بیشترین واحدهای صنفی خسارت دیده از سیل را دارد و تاکید کرد که تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای صنفی خسارت دیده این شهرستان هم پرداخت خواهد شد.
سیلی که در دو مرحله یکی 27 اسفند ماه سال 97 و دیگری 12 فروردین سال جاری در مازندران جاری شد بر اساس گزارش رسمی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به سه هزار و 35 واحد صنفی و صنعتی و زیرساخت های این بخش یکهزار و 100 میلیارد ریال خسارت زد.
خسارت به این واحدها شامل آبگرفتگی و از بین رفتن وسایل و تجهیزات ، تخریب برخی معادن براثر رانش زمین و آبگرفتگی، از بین رفتن تولیدات و محصولات این واحدها بخشی از خسارت های وارده به این واحدهای صنفی و صنعتی بوده است.
دستکم یکهزار واحد تولیدی خسارت دیده در سیل مازندران از کارگاههای قالیبافی هستند که با در چارچوب طرح اشتغال خانگی فعال شده بودند.
سیل همچنین به تاسیسات و زیر ساخت های 6 شهرک صنعتی استان خسارت زد که بیشترین میزان مربوط به شهرک صنعتی سنگتاب شهرستان سیمرغ بوده است.
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.