مظفر بازگیر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان این شبکه به صورت مستمر ادامه دارد.
وی بیان کرد: استفاده از رنگ های غیر خوراکی در رستوران ها، قنادی ها و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ممنوع و در صورت مشاهده واحد صنفی پلمپ می شود.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد توصیه کرد: با توجه به اینکه مصرف سبوس فله در نان به دلیل احتمال آلودگی به میکروب های مضرتشخصی داده شده مورد استفاده شهروندان قرار نگیرد.
بازگیراظهارداشت: دربازرسی از این واحدها 80 کیلو سبوس فله ای جمع آوری شد.
7190/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.