در ادامه این مطلب آمده است: به گزارش پایگاه خبری گُلوَنی، آنها فکر می‌کنند با ایستادن در کنار آبشارها، رودخانه‌ها و طبیعت لرستان و گفتن چند جمله درباره زیبایی منطقه، تبدیل به خبرنگار یا کارشناس می‌شوند.
آنها اگر به جای این همه سفر در لرستان کمی کتاب بخوانند و یا از گوگل کمک بگیرند این قدر اطلاعات غلط به مخاطب نمی‌دهند.
نمونه‌اش غار ماهی کور بخش پاپی لرستان است، کسی که نداند این غار سه نوع ماهی کور بوم‌زاد (اندمیک)‌ دارد نباید به خودش اجازه بدهد که درباره گردشگری لرستان حرف بزند.
چگونه می‌شود کسی این قدر مطمئن از یک نوع ماهی کور در این غار بگوید و به مخاطب اطلاعات غلط بدهد.
وجود دو نوع ماهی کور این غار مدت‌هاست که ثابت شده است، ماهی سنگ‌لیس شامل Garra lorestanensis و Garra typhlops و یک گونه سگ‌ماهی جویباری.
در تابستان 1395 هم سومین گونه این ماهی‌ها کشف شد که به نام عیدی حیدری محیط بان منطقه به نام Eidinemacheilus نام‌گذاری و ثبت شده است.
در حالیکه تبلیغ گردشگری لرستان نیاز به مطالعه دارد کسی که این چیزها را نمی‌داند چرا باید برای گردشگری لرستان تبلیغ کند؟
کتاب به کنار. آیا از گوگل نمی‌‌شود کمک گرفت؟ این اطلاعات درباره ماهی‌های کور لرستان اطلاعاتی است که با یک جست‌وجوی ساده به دست می‌آید.
اصلا جست‌وجو به کنار، آیا کسی که دائم از طبیعت لرستان فیلم و عکس منتشر می‌کند نیاید اطلاعات به‌روزی درباره این منطقه داشته باشد؟
آیا فقط داشتن دوربین گوپرو برای خبرنگای گردشگری و یا بوم‌گردی نیاز است؟ آیا آنها می‌دانند با این اطلاعات غلط چه جفایی در حق طبیعت لرستان می‌کنند؟
تبلیغ برای گردشگری لرستان قبل از هر چیز سواد می‌خواند و سواد هم از کتاب‌ خواندن به دست می‌آید.
منبع: پایگاه خبری گلونی
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.