رییس شبکه دامپزشکی بروجرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده این گروه ها در قالب ۲ اکیپ ثابت و سه اکیپ سیارمتشکل از بازرس بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی بر نذورات و دام های قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت می کنند.

محمد رضا جباری با اشاره به بیماری های مشترک بین دام و انسان افزود: اغلب این بیماریها از طریق گوشت آلوده و غیر نظارت شده منتقل می‌شود، بنابراین برای جلوگیری از بروز این مشکل چهار کارشناس گوشت و پنج بازرس و دام پزشک بر نحوه ذبح  دام ها و سلامت آنها در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت دارد.

وی تاکید کرد: از شهروندان و خیرین درخواست می شود برای تأمین دام زنده به میادین عرضه دام و مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.

رییس شبکه دامپزشکی بروجرد بیان کرد: برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک دام و انسان لازم است لاشه حیوانات بعد از ذبح مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس مصرف و یا توزیع شود.

۶۰۵۲/۷۲۷۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.