به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رستمیان شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان که با حضور مدیران کل استانی در مسجد روستای تملیه از بخش فیروزآباد به منظور بررسی مشکلات این روستا، برگزار شد، اظهار داشت: ضریب گازرسانی برای شهرستان دلفان نیز در گذشته 23 درصد بود که اکنون به 78 درصد رسیده است.
وی با اشاره به گرفتن اعتبار برای گازرسانی به 150 روستای شهرستان های سلسله و دلفان خارج از اعتبارات استانی، افزود: بعضی روستاها به لحاظ گسترش، زمین کافی برای احداث منازل مسکونی اهالی را ندارند و لازم است که بنیاد مسکن طرح هادی این روستاها را مورد بازنگری قرار دهد.
رستمیان با اشاره به مشکل آنتن دهی و اینترنت روستای تملیه، عنوان کرد: در بحث ایجاد زیرساخت های ارتباطی 350 میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد زیرساخت های ارتباطی به این دو شهرستان تخصیص یافت که کارهای بزرگی با این اعتبار در این شهرستان ها انجام شد.
نماینده سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر انجام 40 درصد باقیمانده طرح هادی و انجام آسفالت روستای تملیه، خاطرنشان کرد: از کمیته امداد امام خمینی(ره) انتظار می رود که جاماندگان، پشت نوبتی ها و مددجویان مستحقی را که به واسطه پرداخت تسهیلات 100 میلیون ریالی مستمری شان قطع شده را هرچه سریعتر بررسی و مستمری آنها را برقرار کنند.
وی گفت: برخی از اهالی روستا مشکل معلولیت، سمعک و پای مصنوعی دارند و برخی نیازمند دریافت مستمری هستند که لازم است نیازهای این اهالی برطرف شوند.
رستمیان از اداره ورزش و جوانان خواست تا هرچه سریعتر تکمیل و ساخت چمن مصنوعی روستا و احداث یک سالن مسابقات متناسب با نیاز روستا را در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به وجود 100 نفر جوان بیکار و جویای شغل در روستای تملیه، تصریح کرد: از پست بانک و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتظار می رود تا با تشکیل کارگروه اشتغال اقدامات مناسبی را در راستای پرداخت تسهیلات و رفع مشکل بیکاری جوانان روستا صورت دهند.
نماینده سلسله و دلفان در مجلس با اشاره به جاده الشتر به فیروزآباد، افزود: سال گذشته اعتباراتی برای ادامه فعالیت این طرح لحاظ شد، امسال نیز با مساعدت استاندار لرستان، اعتباراتی از محل اعتبارات استانی برای تکمیل و بهره برداری این طرح ضروری شهرستان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تونل اسپژ نیز گفت: سال گذشته 70 میلیارد ریال برای این طرح اخذ شد و امسال نیز تمامی تلاش خود را به کار بسته ایم تا بودجه ای برای ادامه فعالیت این طرح تصویب کنیم.
رستمیان همچنین با اشاره به مشکل دریافت کود کشاورزان، افزود: مشکلاتی در روند توزیع کود وجود داشت که با پیگیر های لازم به زودی کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان به میزان لازم از استان به شهرستان ارسال خواهد شد.
بخشدار فیروزآباد نیز در این جلسه با اشاره به استفاده از 6 هزار تن مصالح شن رودخانه ای و بیس برای اجرای طرح هادی روستای تملیه، افزود: روستای تملیه با جمعیتی بالغ بر یکهزار و 500 نفر معادل 337 خانوار، بزرگترین روستای شهرستان سلسله محسوب می شود که اعتبارات قطره چکانی و بودجه اندک دهیاری کفاف فعالیت های عمرانی این روستا را نمی دهد.
حشمت نورعلی با اشاره به انجام 10 هزار مترمربع عملیات آسفالت از محل اعتبارات قیر تهاتری برای روستا، عنوان کرد: با این وجود هنوز عملیات طرح هادی و آسفالت در 40 درصد روستا انجام نشده که لازم است در این بخش سهمیه ویژه برای روستا درنظر گرفته شود.
در جلسه شورای اداری شهرستان سلسله که به منظور بررسی مشکلات روستای تملیه در مسجد این روستا برگزار شد، نماینده سلسله و دلفان در مجلس، فرماندار سلسله، معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیرکل ورزش و جوانان، مدیرکل پست بانک لرستان، مدیرکل ارتباطات و فناوری لرستان، مدیرکل مخابرات، مدیرکل کمیته امداد و مدیرکل بهزیستی لرستان و جمعی از مسئولان شهرستانی حضور داشتند.
7265/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.