به گزارش ایرنا سید موسی خادمی شامگاه سه‌شنبه در نشست کارگروه ایمنی راه‌های استان در سالن جلسات استانداری اظهار داشت: باید تحلیل درست از تصادفات و نقاط حادثه خیز در استان را داشته باشیم و راه‌حل‌هایی را برای هر محل به تفکیک زمان بندی های بلندمدت و کوتاه مدت برای اقدام در 6 ماهه دوم سال انجام دهیم.
وی افزود: در کاهش تصادفات باید نقش داشته باشیم و موضوعات آن بررسی شود کاهش تلفات جاده ای بسیار با ارزش بوده و دستگاه‌های عضو باید آن را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: نقاط حادثه خیز استان با فراوانی تصادفات و شدت آن و عوامل فوتی را باید بررسی کرده و تعیین شود که نقاط چه مشکلاتی دارد و برای برطرف کردن آن اقدامات لازم صورت گیرد.
استاندار لرستان انسان جاده و خودرو را از عوامل اصلی تصادفات جاده ای عنوان کرد و گفت: باید تصحیح کننده تصادف و یا احتمال تصادفات را کاهش دهیم ، سرعت مطمئنه در بعضی نقاط لازم بوده و می‌تواند در کاهش تصادفات نقش داشته باشد.
خادمی بیان کرد: از کوچکترین اقدام برای کاهش تصادفات نباید دریغ کرد برای هر نقطه مشکلات بررسی و مشکلات آن را زمانبندی کرده و اقدامات لازم انجام شود.
وی از تشکیل کمیته ای با مشارکت دفتر فنی مهندسی، پلیس راه، راهداری و راه و شهرسازی خبر داد و گفت: برای مشکلات جاده های بین شهری دستگاه های عضو تلاش خود را کرده و اقدامات لازم برای کاهش تصادفات را در دستور کار قرار دهند.
وی با اشاره به کاهش تصادفات درون شهری استان ادامه داد: شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی باید نقاط حادثه خیز درون شهری را بررسی و آنها را دسته بندی و در زمانبندی مشخص برای برطرف کردن آن اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندار لرستان افزود: اورژانس هم باید برای رسیدن سریع به محل حادثه و کاهش تلفات آن برنامه‌ریزی کند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در پنج ماهه نخست امسال 41 درصد تلفات درون شهری کاهش داشته است اظهار داشت: در مدت یادشده سال گذشته 44 نفر و امسال با ١٨ نفر کاهش 26 نفر تلفات درون شهری گزارش شده است.
سرهنگ منوچهر مرادی ادامه داد: 39 نقطه حادثه خیز درون شهری در استان شناسایی شده و برطرف کردن ١٠ نقطه در حال اجرا می باشد.
وی با بیان اینکه ورودی شهرها نیاز به آرام ‌سازی دارد افزود: به دلیل ناامن بودن گذرگاه‌ها درون شهری بیشتر تلفات مربوط به عابرین پیاده و موتورسیکلت بوده که میانگین سنی عابرین بیش از 60 سال است.
دبیر شورای هماهنگی ترافیک لرستان نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: در پنج ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 41 درصد کاهش تلفات گزارش شده که 11 نفر در محل حادثه، چهار نفره حین انتقال به بیمارستان و 11 نفر در بیمارستان فوت شده‌اند.
حمید کشاورز افزود: علت تصادفات درون شهری 38 درصد عدم توجه به جلو، 19 درصد عدم رعایت حق تقدم و 10 درصد عدم توانایی راننده است.
رئیس پلیس راه لرستان در ادامه این نشست اظهار داشت: در شش ماهه نخست امسال 187 نفر تلفات جاده گزارش شده که 42 نفر آن مربوط به شهریور امسال می باشد.
سرهنگ مرتضی چغلوند گفت: 40 درصد از تصادفات در شب اتفاق می افتد با تجهیز روشنایی و اصلاح بریدگی ها می توان در کاهش تصادفات نقش داشت.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری لرستان نیز در این نشست بیان کرد: 80 مورد تصادف منجر به فوت در پنج ماهه نخست امسال گزارش شده که 76 مورد آن عامل انسان، سه مورد وسیله نقلیه و یک مورد جاده می باشد.
عباس اشرفی افزود: بر اساس بررسی‌ها 60 درصد تصادفات منجر به فوت در محدوده 30 کیلومتری ورودی شهرهای مقصد اتفاق می افتد.
وی گفت:٢٠ نقطه پرحادثه جاده های استان حذف شد و امسال ١٠ نقطه دیگر در دستور کار قرار گرفته است.
٣٢١٠/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.