به گزارش ایرنا،ازروابط عمومی هیات عالی نظارت برانتخابات شوراها ،احمد امیرآبادی رئیس هیات عالی نظارت قم ، درابتدای این جلسه با عرض تسلیت به مناسبت حادثه تروریستی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان در 3 مرحله از روند انتخابات ورود پیدا می‌کند و خارج از این 3 مرحله بر عهده هیات نظارت شهرستان، بخش و هیات اجرائی است.
وی ادامه داد: در مرحله اول هیات نظارت استان، هیات های نظارت بخش‌ها را تأیید و تعیین می‌کند، در این مرحله سعی کردیم در بین افراد از سلایق مختلف حضورداشته باشند.در شهرستان هم در جلساتی که با آقایان لاریجانی و ذوالنور داشتیم در انتخاب اعضای هیات شهرستان هم 5 بزرگوار از همه سلایق سیاسی و افراد آگاه به قوانین انتخاباتی انتخاب شدند.
امیرآبادی گفت: در تأیید صلاحیت‌ها هم بعد ازاین که افرادی که در شهرها رد صلاحیت شده بودند در زمان قانونی به هیات عالی نظارت اعتراض کردند و اعضای هیات استان هم بر اساس قوانین و مقررات و حجت شرعی عمل کردند. بعدازاین مرحله اجرای انتخابات بر عهده هیات اجرایی بود و تمامی عوامل ازجمله چینش صندوق‌ها و برگزاری توسط هیات اجرایی انجام شد.
وی دراین جلسه که نامزدهای معترض حضور داشتند بابیان این‌که امروز مرحله سومی است که در خدمت شما هستیم، اظهار داشت: در این مرحله باید هیات استان صحت و تأیید نهایی انتخابات شهرها را انجام دهد.
رئیس هیات عالی نظارت ادامه داد: بر اساس قانون دو روز وقت داشتید که شکایت‌های خود را ارائه دهید و هیات نظارت استان هم 15 روز فرصت بررسی شکایت‌ها را دارد، که بر اساس قانون 26 خرداد روز آخری است که فرصت تأیید نهایی انتخابات را داریم.

**حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنور عضو دیگر هیات نظارت استان نیز در این جلسه در سخنانی کوتاه به روند تأیید صلاحیت‌های کاندیدها پرداخت و گفت: در بحث تأیید صلاحیت‌ها کار ما استصوابی نبود بلکه محدود به قانون مربوطه بود و بر اساس قانون در تأیید صلاحیت‌ها عمل کردیم.
وی ادامه داد: دوستان ما صرفاً در چارچوب قانون عمل کردند و در این مرحله هم بر اساس قانون انتخابات شوراها عمل خواهیم کرد.
ذوالنور بابیان این‌که هرگونه اعتراض و شکایاتی باید بر اساس مدرک و سند باشد و بابیان گفته و حرف نمی‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم، تأکید کرد: هر یک از کاندیداها بر اساس قانون حق اعتراض دارند و ما به‌عنوان هیات نظارت باید با دقت در این مرحله تصمیم‌گیری و عمل کنیم.
بعد از صحبت‌های ذوالنور بر اساس تصمیم‌گیری خود کاندیداهای معترض 4 تن به نمایندگی از حاضرین به مدت 10 دقیقه از دلایل اعتراض خود به نتیجه انتخابات سخن گفتند. و سپس 18 تن دیگر از کاندیداهای معترض خواستار سخنرانی در جلسه شدند که هر از کدام از این افراد نیز بیش از دو دقیقه به بیان دیدگاه‌ها و دلایل اعتراض خود پرداختند.
بعد از شنیدن تمام نظرات حاضرین، اعضای هیات نظارت استان با مشورتی که انجام دادند تصمیم گرفتند که 10 درصد صندوق‌ها بازشماری شود.
رئیس هیات عالی نظارت برانتخابات شوراهای قم نیز در جمع‌بندی نهایی جلسه امروز اظهار داشت: تصمیم بر این شد که در مرحله اول 56 صندوق از مجموع 560 صندوق بازشماری صورت بگیرد که 10 درصد آرا را شامل می‌شود.
امیرآبادی افزود: مقرر شد تا ساعت 10 صبح فردا یکشنبه صندوق‌هایی که کاندیداها برای بازشماری مدنظر دارند به‌صورت مکتوب به هیات نظارت استان اعلام کنند.
امیرآبادی خاطرنشان کرد: اگر چنانچه در این 10 درصد به تخلفاتی رسیدیم، تصمیمات بعدی را می‌گیریم.
وی در خصوص شمارش 10 درصد نیز گفت: صندوق‌ها بر اساس قانون در اختیار هیات اجرایی است اما بازشماری با نظارت خود کاندیداهای معترض و هیات استان صورت می‌گیرد.
رئیس هیات عالی نظارت قم افزود: در خصوص تخلفات هم تصمیم بر این شد که به‌صورت اداری و قضائی مسئله را پیگیری می‌کنیم.
وی ادامه داد: در بازشماری نسبت به شمارش اولیه دقت بیشتری می‌شود به‌طوری‌که خط‌ها، ته‌چک‌ها، تعرفه خروجی با تعرفه باطل‌شده و تعرفه‌های موجود در صندوق به‌صورت دقیق بررسی می‌شود.
در جلسه امروز جعفری نماینده علی لاریجانی دیگر عضو هیات نظارت استان و 68 تن از نامزدهای معترض به نتایج انتخابات شوراها در تالار معصومیه فرمانداری قم حضور داشتند.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبشهت ماه سالجاری برگزار شد.
درشهر قم 13 تن به عنوان عضو شورای پنجم انتخاب شدند.
7403/ 6133/ تنظیم : محسن آقاگلی ** انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.