علیرضا نوروزیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 43 هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به کشت زعفران اختصاص دارد.
وی اظهار کرد: متوسط برداشت زعفران از هر هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین 2 کیلو است.
کارشناس محصولات ارگانیک سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: پیش بینی می شود امسال در استان حدود 85 کیلوگرم زعفران تولید شود.
این کارشناس بخش کشاورزی با بیان اینکه رعفران برخلاف سایر گیاهان که در گرما بارور می شوند در فصل سرما محصول می دهد،یادآور شد: کشت زعفران در استان قزوین از شهریور ماه آغاز می شود و اولین برداشت گل این محصول نیز در آبان ماه انجام می گیرد.
نوروزیان گفت: با توجه به افزایش قیمت پیازگل زعفران و همچنین دستمزد کارگران برای چینش در کنار گسترش کشت، کشاورزان از کلی فروشی این محصول به خرده فروشی که صرفه اقتصادی بیشتری دارد، روی آورده اند.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.