حمیدرضا عزتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرفیت اسمی استان قزوین در خصوص تولید گوشت مرغ سالانه 85 هزار تن است.
وی اظهار کرد: در صورت افزایش تقاضا و شرایط مناسب برای تولیدکنندگان در بازار به لحاظ قیمت، ظرفیت باقی مانده در حوزه تولید گوشت مرغ استان فعال خواهد شد.
این مسئول یادآور شد: 50 درصد تولید گوشت مرغ در قزوین مصرف مردم استان است و سایر نیز به استان های همجوار صادر می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت: در سال جاری 60 هزار تن تخم در استان تولید خواهد شد.
وی با اشاره به شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در برخی مرغداری های استان قزوین طی سال گذشته و معدوم سازی طیور موجود در آنها توسط کارشناسان دامپزشکی،گفت: در حال حاضر واحدهای خسارت دیده بازیابی شده و در فرایند تولید فعال هستند.
استان قزوین دارای 422 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 10 میلیون و 600 هزار قطعه و 73 واحد مرغداری تخم گذار به ظرفیت هشت میلیون قطعه است.
استان قزوین در تولید تخم مرغ رتبه هفتم و در تولید گوشت مرغ رتبه سیزدهم کشور را داراست.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.