فاطمه خمسه روز شنبه در بازدید از یک واحد کشتارگاهی در شهرستان بویین زهرا افزود: تمام مراحل بهداشتی لازم در روند کشتار دام در کشتارگاه های استان رعایت می شود و با توجه به حساسیت این موضوع، این مهم تا فرایند توزیع لاشه گوشت به مراکز نیز ادامه دارد.
به گفته وی با هماهنگی انجام شده کلیه مراحل کشتار و توزیع دام در استان با نظارت کارشناسان دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام می گیرد.
این مسئول همچنین گفت: در حال حاضر سه کشتارگاه صنعتی دام سبک و سنگین در استان به فعالیت می پردازند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: سالانه در استان 26 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود که از این میزان پس از تامین نیاز استان حدود 12 هزار تن به سایر استان ها ارسال می شود.
خمسه افزود: در کشتارگاههای استان روزانه پس از کشتار دام و رعایت مسایل بهداشتی،گوشت گرم در سطح فروشگاههای استان عرضه و توزیع می شود.
وی همچنین گفت: خروج و کشتار دام زنده در استان تحت نظارت و کنترل قرار دارد.
در مجموع با احتساب واحدهای دامی صنعتی و سنتی، استان قزوین دارای 983 هزار راس گاو، 700 هزار راس گوسفند و 140 هزار راس بز است.
شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان تولید گوشت قرمز در استان را دارا هستند.
استان قزوین رتبه سیزدهم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.