به گزارش ایرنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جمع معاونین و مربیان پرورشی آموزش و پرورش قزوین با تاکید بر اینکه استکبارستیزی جان مایه قرآنی دارد،افزود: قرآن بر روی این معنا بسیار صحبت کرده است و مسلمان‌ها را از دل بستن به استکبار نهی کرده است.
وی ادامه داد: در آیات قرآن آمده است چه کافران اهل کتاب و چه مشرکان هیچ خیری را برای شما نمی‌خواهند و کسانی که در مذاکرات با آنها گفتگو کردیم مصداق همان کسانی هستند که در قرآن آمده و هیچ خیری را برای ما نمی‌خواستند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: قرآن می‌فرماید اگر آنها نتوانند از شما امتیازی بگیرند از دستتان عصبانی می‌شوند و از عصبانیت انگشتان دستشان را می‌جوند و شما در پاسخ این حرکت به آنها بگویید از عصبانیت بمیرید و این همان منبع مرگ بر استکبار است که آمریکا نیز جزوی از آن محسوب می‌شود.
وی در ادامه با طرح این سؤال که چه مساله‌ای برای مربیان و معلمان پرورشی می‌تواند ایجاد انگیزه کند؟، اظهار داشت: انگیزه‌های مادی و مقامات دنیایی مقطعی است و دائماً نمی‌تواند در انسان ایجاد انگیزه کند و ‌باید دنبال انگیزه‌های برخاسته از دین باشیم.
وی با بیان اینکه در متون دینی آمده است که مزد کار را در خود کار قرار داده‌اند، تصریح کرد: اگر خدا بخواهد به هر بنده‌ای خیر برساند، درک درستی از دین و قرآن را به او می‌دهد و احادیث را با جان و دل درک می‌کند و اینها برای او انگیزه معنوی به وجود می‌آورد.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: اگر در کلاس‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که برنامه‌ها برای خودمان نیز مفید واقع شود، فکر و دغدغه‌ معنوی و اثرپذیری از نگاه‌های دینی را برای خودمان نیز مد نظر قرار داده ایم و در نهایت ضعف‌ها و قوت‌هایمان را مورد توجه قرار می دهیم، پس انگیزه‌هایمان ماندگاری پیدا می‌کنند و چنین انگیزه‌های والایی در قیامت نیز دستگیر انسان خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین به اهمیت عقل در نگاه دینی اشاره کرد و افزود: عقل در نگاه دینی با آن چه که در نگاه غیر دینی وجود دارد بسیار متفاوت است و امام صادق (ع) می‌فرمایند عقل خالص، عبودیت و بندگی را در انسان تقویت می‌کند و در افکار شوق بندگی و در رفتار کسب بهشت را برای انسان ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: امام صادق (ع) فرمودند آن چیزی که در معاویه وجود داشت، عقل نبود بلکه تنها شباهتی به عقل داشت و بر خلاف رفتار و منش امام علی (ع) بود که بر اساس صداقت عمل می‌کردند و عقل واقعی آن چیزی بود که در رفتار حضرت دیده می‌شد.
آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: امام علی (ع) می‌فرمایند رسیدن به مقاصد انسانی تنها با صداقت میسر است و بخاطر همین بود که حضرت یکی از شروط خلافت که می‌گفت باید بر اساس سیره شیخین عمل شود را نپذیرفتند و حتی در لفظ نیز حاضر نشدند آن را قبول کنند چرا که به صداقت به عنوان قانون الهی معتقد بودند و بخاطر رفتار بر مبنای صداقت امیرالمؤمنین (ع) است که از ایشان الگویی جهانی ساخته شده است.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: امام علی (ع) می‌فرمایند اگر با نادیده گرفتن صداقت ظاهراً به جایی رسیدید، درواقع مسیرتان به شکست رسیده است و آن را موفقیت نپندارید.
وی تصریح کرد: امام علی (ع) می‌فرمودند متأسفانه در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که اکثر مردم حیله و نیرنگ را زرنگی می‌پندارند و کلام حضرت نشان می‌دهد دوران و زمانه ایشان به مراتب بدتر از دوران و زمانه ما بوده است و امروز تعداد آدم‌هایی که امیرالمؤمنین (ع) را می‌فهمند بیشتر از آن دوران است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: امروز نیز کسانی هستند که حرفی را می‌زنند و فردا ضد آن را مطرح می‌کنند و بر اساس نیازهای دنیایی روز خود، سخنانشان را هماهنگ می‌کنند.
آیت‌الله عابدینی اضافه کرد: زمانی آمدند موضوع موشک، سلاح و توان نظامی که مورد تأیید دین قرار دارد را نادیده گرفتند و گفتند مگر ژاپن صاحب موشک است که پیشرفت کرده است؟! آنها زمانی این مسائل را مطرح کردند که جامعه ما دچار فشارهای دشمن بود و حال امروز آنها را پدر موشکی معرفی می‌کنند.
وی افزود: نباید از بعد سیاست بازی به این مسائل نگاه کنیم بلکه نیت ما این است که از نگاه دینی مسائل را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم و اگر با نگاه دینی مسائل را تحلیل و بررسی کنیم دچار این اشتباهات نخواهیم شد.
امام جمعه قزوین در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: معلم باید رسالت دینی را با دانش‌آموز صادقانه در میان بگذارد و صداقت در کار ما نقش اساسی داشته باشد.
وی در پایان اظهار کرد: اگر یافته‌های دینی را مد نظر قرار دهیم مهمترین دلخوشی و انگیزه برای ما خواهد بود.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.