قدرت الله مهدیخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور کاهش خسارات جانی و مالی مربوط به سیل، نکات ایمنی و آموزشی به دهیاران این روستاها برای انعکاس به روستاییان ارایه شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اظهار داشت: بعضی روستاییان و گاهی اوقات برخی دستگاه های اجرایی به دلیل ساخت و ساز در نقاط پرخطر و ناایمن مانند بستر و حریم رودخانه و ارایه مجوز آن در وارد آمدن خسارات سیل مقصر هستند.
وی اظهار داشت: به منظور برنامه ریزی برای کاهش خسارات ناشی از سیل در استان، مطالعات پهنه بندی و حریم بستر رودها انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین با بیان اینکه برخی شهرهای استان نیز مانند قزوین در معرض خطر سیل قرار دارند، اظهار داشت: با این وجود خطر بروز خسارت در شهرها به دلیل اقدامات پیشگیرنده مانند اجرای عملیات مهار سیل از سال های قبل تاکنون و همچنین سایر فعالیت های انجام شده توسط شهرداری ها کمتر است.

** 119 میلیارد تومان خسارات سیل در استان قزوین
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین در ادامه با اشاره به وقوع چهار مورد سیل در استان طی سال جاری، گفت: این سیل ها در مجموع 119 میلیارد تومان خسارت به بار آورده اند.
مهدی خانی اظهار داشت: بیشترین میزان خسارات وارد شده از محل سیل طی سال جاری در استان به شهرستان بویین زهرا اختصاص داشته است که تنها در یک مورد موجب 70 میلیارد تومان خسارت به شهرک صنعتی آراسنج شد.
وی یادآور شد: سایر خسارات وارد شده نیز مربوط به سیل در الموت و طارم سفلی (2 مورد) شهرستان قزوین بوده است.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.