با توجه به این که میانگین طول زندگی مشترک 47 درصد این افراد که جدایی را به زندگی مشترک ترجیح می دهند کمتر از 5 سال است، نداشتن مهارت های زندگی و عدم آگاهی از اصول قرار گرفتن زیر یک سقف مزید بر علت شده است و نهاد خانواده که مهم ترین کارکرد آن تامین نیازهای روحی و روانی افراد می باشد با معضلاتی از جمله احساس نا امنی اعضا رو به رو شده است.
رییس مرکز مطالعات زنان دانشگاه شیراز در این خصوص به «خبرجنوب» می گوید: خانواده یک گروه اصلی و اولین گروه اجتماعی در همه جوامع بشری محسوب می شود و اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست؛ داشتن یک خانواده سالم و کارآمد می تواند سلامت جامعه را تضمین کند و این امر در روند توسعه پایدار نقش موثری دارد.
دکتر حلیمه عنایت می افزاید: نگاه ما به خانواده باید به عنوان یک گروه پویا و در حال تغییر باشد نه ایستا، به طوری که بر حسب آن شرایط مربوطه نیز تغییر یابد تا خانواده بتواند مسیر سلامت خود را طی کند.
وی یادآور می شود: نیاز است خانواده استحکام و دوام خود را حفظ نماید و اگرچه در جامعه ای هستیم که خانواده نهادی مقدس است اما با ارایه راهکارهایی قداست آن باید حفظ شود، نه این که تحت تاثیر یک سری شرایط نقش خانواده کمرنگ تر از قبل گردد.
دکتر عنایت می گوید: تغییرات و تفاوت های نسلی طبیعی است و انتظار نداریم فرزندان مانند ما فکر کنند، در هر حال نباید با نادیده گرفتن این تغییرات، روز به روز آن ها را تبدیل به فاصله کنیم.
این استاد جامعه شناسی خانواده دانشگاه شیراز می افزاید: ایجاد فاصله بین والدین و فرزندان به معنی از دست دادن ارزش ها است چرا که انتقال ارزش ها جزو وظایف خانواده است و دوری والدین و فرزندان آن را تهدید می کند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 921101
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.